Θα επανέλθει ο Ολυμπιακός σε Παπασταθόπουλο, Φορτούνη

Την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία της ομάδας με τους συγκεκριμένους παίκτες έχει εκφράσει εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Πέρασε, μάλιστα, το σχετικό μήνυμα στους παίκτες, σε μια προσπάθεια να τους δώσει έξτρα κίνητρο στις δύσκολες μάχες που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, ο Μαρινάκης θα περιμένει και την τελική εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε ως ένδειξη της εμπιστοσύνης με την οποία τον περιβάλει. Αλλά και ο ισπανός τεχνικός είναι θετικός στην επέκταση των τεσσάρων συμβολαίων, ανεξάρτητα από την απόφαση για το δικό του μέλλον.

Ο Μαρινάκης, όμως, εξακολουθεί να στοχεύει στην αύξηση των Ελλήνων στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Με τον Τάτο να ετοιμάζεται για μόνιμη μετακόμιση στον Πειραιά και τους Κώστα Φορτούνη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποτελούν τις αδυναμίες τόσο του προέδρου, όσο και του προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει ήδη τις ενέργειες για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις επαναπατρισμού των δύο διεθνών που αγωνίζονται φέτος στη Γερμανία. Η περίπτωση του Παπασταθόπουλου μοιάζει πιο εφικτή, έστω και με τη μορφή δανεισμού τον πρώτο χρόνο.


Σχολιάστε εδώ