Για καλοκαίρι πάνε οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του ΠΑΟ

Έτσι, ο πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νάσερ εμφανίζεται να παίζει μόνος του στην κούρσα απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Σαουδάραβας και οι συνεργάτες του, βέβαια, εξακολουθούν να καθυστερούν τη διαδικασία, με συνέπεια να περνούν οι μέρες δίχως να υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η υπόθεση, όμως, όλα δείχνουν πως για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης μπορεί να χρειαστούν περισσότεροι από τρεις μήνες. Υπάρχει, άλλωστε, ανάγκη για τροποποίηση της κείμενης νομοθεσίας, η οποία απαγορεύει τη μεταβίβαση μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας σε κάποιον επιχειρηματία από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Τσάκας και ο δικηγόρος που ασχολείται με την πλευρά του Σουλτάν Μπιν Νάσερ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν νομικά παράθυρα, αλλά θεωρούνται δεδομένες οι αντιδράσεις είτε από όργανα της Πολιτείας, όπως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, είτε από άλλους φορείς.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι με την ελπίδα εισόδου στην ΠΑΕ του σαουδάραβα πρίγκιπα, οι «πράσινοι» κερδίζουν πολύτιμο χρόνο και εξαντλούν τα περιθώρια για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Απαραίτητο ένα δώρο
Επειδή, όμως, κάποια στιγμή μπορεί να αντιδράσει ο κόσμος, αν το θέμα παραμένει ζωντανό έως τον Ιανουάριο, ενδέχεται να γίνει μια καλή μεταγραφή, η οποία θα εμφανιστεί ως δώρο από τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ. Ο Τσάκας, άλλωστε, έχει ήδη κάνει τις επαφές του τόσο με νυν παίκτες του Παναθηναϊκού, όσο και με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ μέσα από εισηγήσεις για την απόκτηση παικτών ικανών να κάνουν τη διαφορά. Έτσι, θα καταλαγιάσουν και όποιες φωνές ακουστούν στο μεσοδιάστημα για τις καθυστερήσεις στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει στον ορίζονται κάποια εναλλακτική επιλογή.


Σχολιάστε εδώ