«Ας πτωχεύσουν οι Έλληνες για να σώσουμε την Ελλάδα!»

Προγραμματισμένη διάσπαση του κοινωνικού ιστού. Υποδούλωση της πατρίδας, εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας και παράδοση της περιουσίας της σε ξένους άρπαγες.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν σε μια ιστορικών διαστάσεων χώρα απαρτιζόμενη από υπερήφανους και άκρως οργισμένους ανθρώπους –πλην Εφιαλτών και στυγνών συμφεροντολόγων– με επίκεντρο μια κυβέρνηση ολοφάνερης μειοψηφίας που εκτελεί δουλοφρόνως ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ.

Πρόσχημα διάτρητο και πάλι η καταβολή της περιλάλητης 6ης δόσης, όπως ακριβώς… επετεύχθη η καταβολή της 5ης ΜΕΤΑ την επιψήφιση του Μεσοπροθέσμου (κακουργήματος)! Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν άριστα τόσο την πλεκτάνη των τοκογλύφων δανειστών μας όσο και τη δεινή οικονομική κατάσταση των πλείστων συμπατριωτών τους. Θα αντιδράσουν, άραγε, αυτήν τη φορά; Ο κυνικός εκβιασμός του Βενιζέλου –«Αν θεωρείτε την κυβέρνηση ανέντιμη, ανήθικη ή αναποτελεσματική, τότε ρίξτε την!» είχε πει την Τρίτη– τους έχει εξοργίσει. Τουλάχιστον αρκετούς εξ αυτών. Διότι δεν αγνοούν ότι η κυβέρνησή τους ΕΙΝΑΙ ανέντιμη (άλλα δήλωσε προεκλογικά και εντελώς άλλα έκανε), ΕΙΝΑΙ ανήθικη (εξουθένωσε τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων και παρέδωσε σιδηροδέσμια τη χώρα στους ξένους κατακτητές) και ΕΙΝΑΙ αναποτελεσματική (αφού δεν τήρησε ΚΑΜΙΑ από τις δεσμεύσεις της έναντι των αυθεντών της).

Η Λούκα Κατσέλη απέδειξε περίτρανα ότι ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Υποθέτω ότι θα το αποδείξουν και άλλοι, άντρες και γυναίκες. Προσωπικά, όμως, με ενδιαφέρει η στάση της Βάσως Παπανδρέου και του Μίμη Ανδρουλάκη. Αμφότεροι γνωρίζουν απείρως καλύτερα από ΟΛΑ τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ την εντελώς ΑΔΙΕΞΟΔΗ κατάσταση της χώρας μας και των πολιτών της (πολιτών που αρνούνται να είναι ΠΩΛΗΤΕΣ της Ελλάδας). Αμφότεροι γνωρίζουν άριστα ότι στην… καλύτερη περίπτωση, με το αναμενόμενο υψηλό ποσοστό «κουρέματος», σε συνδυασμό με μεγάλο χρηματικό ποσό δανεισμού, θα στενάζουν οι Έλληνες ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Τι θα πράξουν επομένως οι δύο; Θα φορέσει μεταφορικά η Βάσω ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ παντελόνι; Θα αποδείξει ο Ανδρουλάκης ότι είναι ΑΝΔΡΕΙΟΣ;

Επιθυμώ να επισημάνω τη μανία του ΠΑΣΟΚ και εμετικών δημοσιογράφων ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ –δεν λέω ΤΩΝ εξωνημένων, διότι δεν είναι ΟΛΑ τα ΜΜΕ εξωνημένα– ότι δήθεν η διεξαγωγή εκλογών θα είναι… καταστροφή! Ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Οι εκλογές θα είναι η μόνη ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ. Λύση μάλιστα που την απαιτεί ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της αντιπολίτευσης. Και την απαιτεί, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, επειδή η σαφέστατα μειοψηφούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε νοητό ούτε θεμιτό να δεσμεύει τη χώρα και τους πολίτες της με αντεθνικές –βλέπε στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», ρητή υποχρέωση για αναγνώριση γλώσσας και ταυτότητας των Σκοπίων– και συνεχώς αυξανόμενες αντιλαϊκές αποφάσεις. Εκλογές, άλλωστε, που θα μπορούσε να προκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διά της παραιτήσεώς του, εάν το επιθυμούσε.

Τα φληναφήματα του Καστανίδη περί δημοψηφίσματος είναι καταγέλαστα. Διαψεύδονται μάλιστα επισήμως. Και μόνο η ενδεχόμενη ανακοίνωση περί διενέργειας δημοψηφίσματος θα προκαλέσει λαϊκό σεισμό. Αφήνω που αν τελικά αποτολμηθεί δημοψήφισμα, θα θριαμβεύσει το λευκό. Ένα λευκό γεμάτο χειρόγραφες –και ακατονόμαστες– ύβρεις.

Το άλλο μεγάλο παραμύθι που διατυμπανίζεται κατά κόρον από μίσθαρνα όργανα της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι το απευθυνόμενο σε… ανεγκέφαλους περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ! Τι είναι η ΝΔ; Μήπως ο αρχηγός της και τα μέλη της είναι κρετίνοι στο τετράγωνο; Μήπως πρόκειται για ανθρώπους συνειδητά αυτοκαταστροφικούς που θα επιδιώξουν να καταστούν ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ με την ολεθρίως αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ιδίως του… προσφιλέστατου επικεφαλής της;

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ πολιτεύεται επί δύο συναπτά χρόνια εναντίον του εαυτού του. Και όχι του ιδεολογικού εαυτού του, που έπαψε να υφίσταται από την ανάρρηση στην εξουσία τού αναχρονιστικά εκσυγχρονιστή Σημίτη. Παλαιοκομματικός ο Σημίτης, παλαιοκομματικότερος ο Γιωργάκης. Παρά την τερατώδη οικονομική κρίση, εξακολουθεί να φατριάζεται υπέρ των ημετέρων πολλαπλώς. Μόνο ως προς τα μυστικά κονδύλια τον ξεμπροστιάζει με δύο αριθμούς ο Τσίπρας: Το 2010 οι μυστικές δαπάνες από 18 εκατ. ευρώ ανήλθαν σε 68 εκατ. ευρώ και το 2011 από 34,15 εκατ. ευρώ σε 43 εκατ. ευρώ και υπολείπονται ακόμα δυόμισι μήνες!

Θα τελειώσω με αφορμή την πρόσφατη έλευση του γερμανού αντικαγκελαρίου Ρέσλερ στη χώρα μας –4ο Ράιχ είναι αυτό!– και την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντί μας. Πρώτα μας διέταξε σχεδόν να αγοράζουμε προϊόντα από τη Ζήμενς, την εταιρεία δηλαδή των λαδωμάτων! Και ύστερα σε ερώτηση γιατί η χώρα του δεν καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστάει, το έριξε στην… τρελή, επικαλούμενος την οικονομική κρίση και τα τοιαύτα σάπια και φαυλεπίφαυλα.

Ως προς το τελευταίο, του απαντώ με τα λόγια του συμπατριώτη του Άλμπρεχτ Ριτσλ –τα έχω δημοσιεύσει σʼ αυτήν τη στήλη δύο φορές με πηγή το διαδίκτυο– όπως τα δημοσιεύουν στο τρέχον τεύχος τους τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»: Ο γερμανός καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας στο London School of Economics επιτίθεται κατά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας του, σημειώνοντας ότι, εάν η Ελλάδα διεκδικούσε τις πολεμικές αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος, τότε η Γερμανία θα χρεοκοπούσε αμέσως.


Σχολιάστε εδώ