Εντολές ξένων εκτελεί το ακυβέρνητο σκάφος του παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ

Η εξουσία της έξωθεν κατευθυνόμενης κυβέρνησής του είναι ΔΙΑΤΡΗΤΗ και αναποτελεσματική (λόγω διαφωνιών και διενέξεων αρκετών υπουργών της) και η μεγάλη πλειονότητα των εξουθενωμένων και συνεχώς επιπλέον εξουθενωνόμενων οικονομικά Ελλήνων την απεχθάνεται. Και την απεχθάνεται διότι τους έχει στερήσει επιπροσθέτως την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Υπέρτατες αξίες που έχουν τσαλαπατηθεί κυνικά.

Ο επικεφαλής της θλιβερής και επικίνδυνης αυτής κυβέρνησης, έχοντας εκτελέσει πλήρως το… θεάρεστο έργο του υπέρ των κερδοσκόπων δανειστών της χώρας μας, κρύπτεται πανικόβλητος –οι «Financial Times» της Γερμανίας έγραψαν σε πρωτοσέλιδό τους ότι είπε σε δύο φίλους του πως σκέφτεται να παραιτηθεί, έστω κι αν διαψεύστηκε αυτή η είδηση από το Μαξίμου ως «πληροφορίες σκουπίδια»– και ο «αντʼ αυτού» έχει υπερβεί κάθε όριο αναλγησίας, εκθειάζοντας δουλοφρόνως τη… σωτήρια «τρόικα» των ανεγκέφαλων ηγετίσκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, οι οποίοι ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, αγνοώντας το ΥΠΑΡΚΤΟ ενδεχόμενο της ενεργοποίησης του συνδρόμου του «ντόμινο». Ενός «ντόμινο» παγκοσμίων ίσως ανακατατάξεων, που θα είναι δυσμενέστατες πρωτίστως για τους ίδιους.

Με δεδομένο μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση ότι η παρούσα κυβέρνηση υπό το βάρος των ανομημάτων της πνέει τα λοίσθια, καθώς θυσιάζει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και θεοποιεί ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, είναι βέβαιο και ιστορικά επιβεβαιωμένο ότι θα μετέλθει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να παρατείνει έστω και λίγο ακόμα την παραμονή της στη, λόγω ξένων εντολέων, …μη εξουσία της.

Η… μη εξουσία της ΠΑΣΟΚικής κυβέρνησης –κυβέρνησης πλήρους δυσαρμονίας λαού και Βουλής– προσομοιάζει αρνητικά, φτυστή θαρρείς πως είναι, με την υπερεξουσία των εξ Εσπερίας αυθεντών μας. Υπερεξουσία η οποία επιβάλλει μέχρι θανάτου αυξανόμενα μέτρα λιτότητας, λες και εμπνεύστηκε από τον μύθο της συμπεριφοράς του Χότζα προς τον γάιδαρό του… (Οι αυτοκτονίες αυγατίζουν στη χώρα μας χωρίς να ιδρώνει το αυτί ξένων τε και ημεδαπών κρατούντων, την ίδια στιγμή που οι αδειασμένες τσέπες μας από τις έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια οδηγούν τους πλείστους Έλληνες σε αγώνα ζωής και θανάτου.)

Η γνωστή παροιμία «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» –το γράφω εν παρόδω αυτό– θα είχε αξία εάν η σημερινή Ελλάδα διέθετε ηγέτη του διαμετρήματος ενός Ελευθερίου Βενιζέλου. Διότι ένας τέτοιος ηγέτης θα επέσειε ως απειλή στους ξένους δυνάστες μας το υπαρκτό ενδεχόμενο της ενεργοποίησης του συνδρόμου του «ντόμινο», όπως υπογράμμισα πιο πάνω. Και η απειλή αυτή θα είχε απόλυτο αντίκρισμα, καθώς θα την επένδυε με τη ρήση του Σαμψών «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων». Και τότε, στην υποθετική αυτή περίπτωση, το θεριό, δηλαδή οι ξένοι δυνάστες, θα φοβόταν τον Γιάννη… και όχι αντιστρόφως.

Προχωρώ, αφού θυμίσω τη διάλυση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής –γεγονός πρωτοφανές και σκανδαλώδες, αφού συγκροτήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής!– και την από ευθιξία παραίτηση της κυρίας Μπαλφούσια: Ο λαλίστατος Βενιζέλος, αυτοηδονιζόμενος με την κενή περιεχομένου ρητορεία του, είναι ο άνθρωπος που ξήλωσε εν μια νυκτί το ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, πλην του ετεροκατευθυνόμενου από το ΔΝΤ ανθέλληνα προέδρου της Α. Γεωργίου. Με αποτέλεσμα, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες της κ. Ζωής Γεωργαντά (μέλους του ΔΣ), να αναρριχηθεί το έλλειμμα της χώρας μας στο ψευδέστατο 15,4%, προκειμένου να επακολουθήσουν το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και ΟΛΑ τα εξ αυτών απορρέοντα ΔΕΙΝΑ.

Θα προσθέσω και το μη ευκαταφρόνητο σκάνδαλο (που δεν έχει διαδοθεί ακόμα ευρέως) ότι η ΚΡΑΤΙΚΗ και όχι ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ εξασφάλισε για τρία χρόνια και με μόνο 17 αγώνες ετησίως το Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέροντας το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που ο Μόσιαλος κλείνει την ΕΤ1 και βγάζει στην εφεδρεία 1.000 εργαζόμενους! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ιδιωτικά κανάλια, για το «πακέτο» των 17 αγώνων ετησίως, θα πρόσφεραν το πολύ 2 εκατ. ευρώ, δηλαδή ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 εκατ. ευρώ! Και αυτό το εντελώς περιττό κουβαρνταλίκι των 14 εκατ. ευρώ πεταμένων στη θάλασσα επισυμβαίνει σε περίοδο τερατώδους οικονομικής κρίσης!

Η προδιαγεγραμμένη από το καταρρέον πλέον ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου του τρίτου κρίση δεν είναι, ωστόσο, μόνο οικονομική. Είναι ταυτοχρόνως πολιτική, πολιτειακή, πολιτιστική, εθνική, ηθική. Είναι εν τέλει κρίση παράκαμψης του Συντάγματος και καταρράκωσης των δημοκρατικών θεσμών. Το κρατούν καθεστώς στην Ελλάδα σήμερα, εκτός του ότι έχει εκχωρήσει διʼ επισήμων χειλέων τμήμα της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, είναι και άκρως αυταρχικό.

Τα εγκληματικά γεγονότα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, μετά την ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων καταδυναστευόμενων οικονομικά ή απειλούμενων από την εφεδρεία εργαζομένων, δεν ήταν τυχαία. Οι με βάναυσο ζήλο δράσαντες αστυνομικοί ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Όσο για τους περιβόητους «γνωστούς αγνώστους», το έχω ξαναγράψει επανειλημμένα, τμήμα τους απαρτίζεται από αστυνομικούς με πολιτικά. Ρητορικό ερώτημα: Ποιος διέταξε τα όργανα της τάξεως (τα οποία έπρεπε να βρίσκονται αλλού για να αντιμετωπίζουν τους ένοπλους διαρρήκτες) να χτυπούν με λύσσα αθώους πολίτες, ανάμεσά τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ; Απάντηση: Μήπως πρώην υπουργός του «Σάμινα» και νυν υπουργός –οποία ειρωνεία ο τίτλος του!– Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής; Και ασφαλώς… εν αγνοία του πρωθυπουργού.

Βόμβα μεγατόνων αποτελεί το δημοσίευμα της πολιτικής επιθεώρησης «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» στο τρέχον τεύχος της με τίτλο: «Τι ζήτησαν οι Αμερικανοί από τον Γ. Παπανδρέου». Και υπέρτιτλο: «Άκρως απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν τον ρόλο των ΗΠΑ στην Ελλάδα». Είναι πασίγνωστο –τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» επίσης είχαν δημοσιεύσει το σχέδιο «Πυθία 1» για τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή– ότι οι Αμερικανοί εργάζονταν πυρετωδώς για να ανατρέψουν τον τότε πρωθυπουργό, ώστε να αναλάβει την εξουσία ο Γ. Παπανδρέου. Ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ προέβλεπε ότι ο «άνθρωπός τους» ως πρωθυπουργός θα επετύγχανε «την ανατροπή της προσέγγισης Ελλάδας – Ρωσίας». Και τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» στο τρέχον τεύχος τους γράφουν, μεταξύ πολλών άλλων: «Οι “προφητείες” Σπέκχαρντ επαληθεύτηκαν πολύ σύντομα. Ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, αλλά και ο South Stream, “πάγωσαν”».

Κατακλείδα: Όπως γράφω στην αρχή, ο Γ. Παπανδρέου «έχει εκτελέσει πλήρως το… θεάρεστο έργο του υπέρ των κερδοσκόπων δανειστών της χώρας μας». Οι εις βάρος του καταγγελίες και αποκαλύψεις του προαναφερθέντος περιοδικού είναι συντριπτικές. Αναρωτιέμαι, ως εκ τούτου, μήπως η ΕΚΤΙΜΗΣΗ της γερμανικής έκδοσης των «Financial Times» ότι εκμυστηρεύτηκε σε δύο φίλους του τις περί παραιτήσεως σκέψεις του ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, παρά τις σκληρές διαψεύσεις…


Σχολιάστε εδώ