MUSIC+MEDIA

// Το αστρονομικό, για την εποχή, ποσό που η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου και του Ανδρέα Κουρή έδωσε (1.000.000 ευρώ) και η εντονότατη διαφημιστική προβολή από το Alter (σχεδόν σε κάθε διαφημιστικό break) είχαν αποτέλεσμα να υπάρξει ανατροπή στις κυκλοφορίες των εφημερίδων.

// Στον ΔΟΛ δημιούργησε ιδιαίτερο εκνευρισμό το ότι είδαν τη «Real News» να τους προσπερνά, και όπως αναμενόταν, υπάρχει ήδη αναδίπλωση στο θέμα των προσφορών.

// Οι δισκογραφικές τρίβουν τα χέρια τους, καθώς εκλήθησαν εσπευσμένα να παρουσιάσουν προτάσεις ικανές να αντιπαρατεθούν στις προσφορές «Θέματος» και «Real News».

// Όμως το ότι ο ΔΟΛ έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα περικοπών, όσο και το ότι οι πολυεθνικές έχουν λάβει εντολές από τα κεντρικά να αρχίσουν να ζητούν εξασφαλίσεις από εταιρείες με μεγάλη τραπεζική έκθεση, δεν βοηθούν τα πράγματα.

// Ενδιαφέρον έχει και το πώς θα αντιδράσουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις όταν την ώρα που γίνονται μεγάλες περικοπές σε οργανισμούς όπως ο ΔΟΛ και ο Πήγασος, θα διαφημίζονται όλο και πιο ακριβές προσφορές.

// Θα αντιληφθούν άραγε ότι οι προσφορές αυτές είναι το αναγκαίο κακό για να διατηρηθούν οι υπόλοιπες θέσεις εργασίας;

// Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η ανανέωση στον ραδιοφωνικό όμιλο του Κώστα Γιαννίκου, στον οποίο ηγείται ο γιος του, Ανδρέας.

// Μετά τη σημαντική συμφωνία με τον όμιλο NRJ για τη συχνότητα του Fresh, ο Δίφωνο αλλάζει και μεταμορφώνεται στον Pepper, με τον Γιώργο Μουχταρίδη στο τιμόνι.

// Ο Γ. Μουχταρίδης, έχοντας διαγράψει μια μακρά πορεία στον Kosmos, και μια πιο σύντομη στον Εν Λευκώ, μεταμορφώνει τον σταθμό, επιλέγοντας ένα πιο ιδιαίτερο ρεπερτόριο, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έβρισκε έκφραση ανάμεσα στου 37 ραδιοσταθμούς του Λεκανοπεδίου.

// Σημειώνουν πολλοί ότι ο ραδιοφωνικός όμιλος του Κ. Γιαννίκου έχει κάνει πολλές φορές αλλαγές, και το επισημαίνουν ως κάτι αρνητικό. Όμως, αντίθετα, αυτό δείχνει ότι είναι ένας όμιλος που δεν φοβάται να κάνει πειράματα και γενναία βήματα.

// Και ακριβώς επειδή τα βήματα αυτά τα ακολουθεί με ιδιαίτερη μεθοδικότητα, έχει κατορθώσει σήμερα να διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία ως γκρουπ για το τι δουλεύει και το τι δεν δουλεύει στον χώρο του ραδιοφώνου, ενώ ταυτόχρονα έχει καταφέρει να στεγάζει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στον χώρο του ραδιοφώνου και της μουσικής.

// Η κινητικότητά του αυτή είναι και το χαρακτηριστικό το οποίο θα του επιτρέψει τους ερχόμενους μήνες να κυνηγήσει ευκαιρίες που η κρίση θα δημιουργήσει.


Σχολιάστε εδώ