Ραδιο-Τυπολογίες

** Λίαν συντόμως πηγαίνουν στον Flash ο Γιώργος Αυτιάς και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στον σταθμό συνεχίζεται η άσκηση πιέσεων με πληροφορίες που διοχετεύονται περί εκκαθάρισης στο τέλος του έτους αν δεν γίνουν δεκτές οι προτεινόμενες αλλαγές. DD Νέο πρόγραμμα στον Αθήνα 9,84, σε τρεις ζώνες (6.00 – 12.00 / 12.00 – 17.00 / 17.00 – 00.00). Στην πρώτη ενότητα είναι οι Βαγγέλης Καργούσης, Δώρα Σαρρή, Γιάννης Παπαγεωργίου και Νίνη Καραγιάννη, με σχόλια από τους Φοίβο Καρζή και Τάσο Παππά. Στη δεύτερη μετέχουν οι Κώστας Ράπτης, Τζίνα Μοσχολιού, Άρης Τόλιος (μαγκαζίνο), Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, Λ. Θωμά. Η τρίτη ζώνη περιλαμβάνει μουσική που επιλέγουν οι Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Έλενα Χατζηιωάννου, Λίλη Καρατζαφέρη, Θόδωρος Σαράντης κ.ά.
** Εκτός 9,84 ο Άρης Δαβαράκης, που γράφει στο protagon πως απομακρύνθηκε επειδή επικαλούνταν στα άρθρα του τον διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά.
** «Τράγκας, ο αρχηγός των ατάκτων»! Ο παραγωγός ζητάει να του στέλνουν μηνύματα στο κινητό γράφοντας «REAL ΕΛΑΣ» κ.λπ. και είναι εκείνος που στέλνει το μήνυμα της «αντίστασης στο Μνημόνιο», ενώ τον ακολουθεί ως οπλαρχηγός ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η «Ελληνοφρένεια» απλώς κεντάει με τις φάρσες. Βέβαια δυο τρία παιδιά από κει έχουν βάλει αρκετά λουκέτα στα ΜΜΕ και οι εργαζόμενοι ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις τους…
** Η ραδιοφωνική εκπομπή «Infowar» επιστρέφει από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (20:00) και θα είναι διαθέσιμη για streaming και podcast από το ανανεωμένο www.xstefanou.gr, το οποίο θα κάνει επίσης πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
** Αυτήν την Τρίτη στις 12 με 2 το μεσημέρι η «Ελληνοφρένεια» συναντάει τον Λάκη Λαζόπουλο, γιορτάζοντας τα δύο χρόνια της κυβέρνησης.


Σχολιάστε εδώ