Προχωράει με τον πρίγκιπα, νέα πυρά από Βγενόπουλο

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού. Αν και επί της ουσίας δεν δείχνει διάθεση να μπει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρύξει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ την Τρίτη. Σύμφωνα με το επικοινωνιακό επιτελείο του επιχειρηματία, αλλά και με τις δικές του τοποθετήσεις, το πρόβλημα αφορά στις δαπάνες της ΓΗΠΕΛ. Ο Βγενόπουλος ζητάει να επιστραφούν τα χρήματα που διατέθηκαν για τον Βοτανικό και να δεσμευθεί ο Τζίγγερ έναντι οποιασδήποτε μελλοντικής απαίτησης από τρίτους. Επίσης επιδιώκει τη δημιουργία μιας επικοινωνιακής ασπίδας, ώστε να περιορίσει τα πυρά των ΜΜΕ, για τα οποίο εκτιμά ότι επηρεάζονται από συνεργάτες του Βαρδινογιάννη. Την ίδια ώρα, στην Παιανία εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την αίσια έκβαση της ιστορίας με την είσοδο του σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ στον Παναθηναϊκό. Αισιοδοξία που στηρίζεται κυρίως στη διαρκή ροή πληροφόρησης, ακόμα και σε Μέσα της αραβικής χερσονήσου, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έχει ούτε ένας να διαψεύσει την ύπαρξη του πρίγκιπα. Με δεδομένες τις διασυνδέσεις και του Βαρδινογιάννη και του Βγενόπουλου στη Σαουδική Αραβία, η τακτική των δύο βασικών μετόχων πείθει ολοένα και περισσότερους ότι όντως ο πρίγκιπας ενδιαφέρεται για το «τριφύλλι».
Ο Mr MIG, βέβαια, μίλησε για «αόρατο πρίγκιπα», αλλά απέφυγε να σχολιάσει το αν είναι πραγματικός και ποιες είναι οι οικονομικές δυνατότητές του.
Το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από αύριο, καθώς η πλευρά του Σαουδάραβα καλείται να προλάβει τις εξελίξεις από την προγραμματισμένη γενική συνέλευση. Κατά συνέπεια, αναμένονται εξελίξεις και, μάλιστα, άμεσες.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο έλληνας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας έχει ήδη αρχίσει να συμπεριφέρεται ως δυνάμει παράγοντας της ομάδας και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με διάφορα στελέχη της, τα οποία ενημερώνει για τις προθέσεις των Σαουδαράβων.
Ενδιαφέρον και άλλων επενδυτών
για τον ΠΑΟ μέσω Άμπου Ντάμπι
Την Παρασκευή το τοπίο μπερδεύτηκε. Μια επενδυτική εταιρεία από το Άμπου Ντάμπι μετέφερε μέσω του κύπριου Γιώργου Γεωργίου το ενδιαφέρον ενός μεγάλου επιχειρηματικού fund για την απόκτηση όλων των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Οι ενδιαφερόμενοι, δηλαδή, επιθυμούν να αγοράσουν τα χαρτοφυλάκια όλων των μετόχων. Στην Παιανία σήμανε συναγερμός και επιδόθηκαν στην αναζήτηση πληροφοριών για υποψήφιους επενδυτές.
Από την πλευρά του σαουδάραβα πρίγκιπα, πάντως, υποστήριζαν ότι η δική τους πρόταση είναι πραγματική. Προανήγγειλαν, μάλιστα, εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα με παράλληλη άφιξη του Σουλτάν Μπιν Νάσερ στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ