Στην ΑΕΚ άνοιξε η όρεξη μετά το διπλό της Ξάνθης

Τι κι αν χρειάζεται ο Σταύρος Αδαμίδης περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, τα χαμόγελα επανήλθαν στα Σπάτα και προαναγγέλλουν πως με διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ οι «κιτρινόμαυροι» θα απογειωθούν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν απλήρωτοι οι παίκτες και ο Μανόλο Χιμένεθ. Οι οφειλές στον Ισπανό αγγίζουν τα 500.000 ευρώ, ενώ οι ποδοσφαιριστές συμπληρώνουν περισσότερους από οκτώ μήνες χωρίς να έχουν δει το χρώμα του χρήματος. Αλλά ο Αδαμίδης εκτιμά ότι με ένα διπλό στην Τούμπα θα υπάρξει γενικός ξεσηκωμός του κόσμου και αύξηση των εισιτηρίων, τα οποία θα φέρουν έξτρα έσοδα, τόσο στον αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς όσο και στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Επενδυτές
αμφιβόλου αξίας

Μέσα από τις συζητήσεις με τους υποψήφιους επενδυτές της Petit Chateau ο πρόεδρος της ΑΕΚ κέρδισε χρόνο. Δημιουργήθηκαν προσδοκίες βέβαια, αλλά ουσιαστικά στα Σπάτα έχουν αντιληφθεί πως δύσκολα θα τρέξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Οι «κιτρινόμαυροι», άλλωστε, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τους Σέρβους, τους Ρώσους και τους Ιταλούς, που εμφανίζονται ως συνεργάτες του Έντισον Καβάνι, της Νάπολι. «Ας μας δώσουν τα 2 εκατ. ευρώ και βλέπουμε», έλεγε ο Αδαμίδης στους συνεργάτες του.

Ποντάρουν
στους… Άραβες

Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν διακριτικά και τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Εκτιμούν ότι ενδεχόμενη επένδυση στους «πράσινους» είτε από τον Ανδρέα Βγενόπουλο είτε από τον πρίγκιπα θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για ερχομό και άλλων επιχειρηματιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Ειδικά αν μπουν Σαουδάραβες, θα γίνουν μαγνήτες για νέα κεφάλαια», λένε στην ΑΕΚ και αναζητούν παρόμοια επιχειρηματικά funds.


Σχολιάστε εδώ