Πονοκέφαλοι για Μιραλάς, Κοστάντσο και Τοροσίδη

Πέρα από την έλλειψη ρυθμού, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τον ανησυχεί και η συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών, με πρώτον τον Κέβιν Μιραλάς, όχι τόσο επειδή ο Βέλγος δυσκολεύεται να σκοράρει όσο για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Ο Μιραλάς κάνει κατάχρηση προσπαθειών, τις οποίες ολοκληρώνει μόνος του, αν και υπάρχουν συμπαίκτες του σε καλύτερη θέση. Οι πρώτες συστάσεις έγιναν στον 24χρονο επιθετικό, αλλά στον Πειραιά ανησυχούν μήπως ο παίκτης έχει στην άκρη του μυαλού του τη μεταγραφή, με συνέπεια να επιδιώκει την προσωπική του προβολή.

Ο δεύτερος πονοκέφαλος είναι ο Φράνκο Κοστάντσο. Ο Αργεντινός εμφανίζεται αγχωμένος, πιεσμένος και δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα. Κάποια από αυτά, μάλιστα, με καθαρά δική του ευθύνη. Όπως συνέβη με την Ξάνθη, όταν ο Μαρσελίνιο σκόραρε στην κλειστή γωνία του Κοστάντσο.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών αύξησαν την πίεση στον διεθνή τερματοφύλακα, αλλά παράλληλα έβγαλαν από τα ρούχα του και τον Βαλβέρδε, ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να στηρίξουν τον Κοστάντσο, καθώς ακολουθούν δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και ο Ισπανός θέλει τον Αργεντινό σε καλή κατάσταση.

Το σοβαρότερο πρόβλημα αφορά τον Τοροσίδη. Ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο Βαλβέρδε μπορούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει με τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται έξω από τα νερά του. Το ότι προσπαθεί στις προπονήσεις δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά στους αγώνες δεν του βγαίνει το παραμικρό και είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο η Μαρσέιγ όσο και η Ξάνθη σκόραραν από την πλευρά του. Ο τραυματισμός του Μανιάτη, ωστόσο, στερεί από τον ισπανό τεχνικό τις εναλλακτικές λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Μοντέστο στην πτέρυγα, ειδικά μετά τη σταδιακή βελτίωση του Ορμπάιθ, την πλήρη ενσωμάτωση του Ιμπαγάσα και την αγωνιστική απελευθέρωση του Μακούν, που λύνουν τα χέρια του Βαλβέρδε στον κεντρικό άξονα.


Σχολιάστε εδώ