Παιχνίδια εξουσίας Ζαγοράκη και Βρύζα

Ανοικτά παραμένουν τα δύο μέτωπα στο κορυφαίο διοικητικό επίπεδο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τη μια πλευρά, οι Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης χωρίζουν τα τσανάκια τους, και μάλιστα μέσω ανακοινώσεων, με τον πρώτο να τονίζει ότι δεν αποδέχονται τους όρους του για να επενδύσει πάνω από 6 εκατ. ευρώ στον «Δικέφαλο». Η απάντηση του Σαχπατζίδη ήταν ιδιαίτερα σκληρή: Ακόμα δεν έχει βάλει ούτε ευρώ. Το χάσμα ανάμεσα στους μέχρι πρότινος συνεργάτες δείχνει αγεφύρωτο.

Από την άλλη, το χάσμα μεταξύ Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα μπορεί να μεγαλώνει, αλλά ακόμα υπάρχει περιθώριο να καλυφθεί, αν και όπως λένε στην Τούμπα, τα παιχνίδια εξουσίας έχουν αρχίσει. Τονίζουν ωστόσο ότι ο Βρύζας επέστρεψε για να ηγηθεί της προσπάθειας και όχι για να μείνει στη σκιά του Ζαγοράκη.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν και δημοσιεύματα που έφεραν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στα πρόθυρα της αποχώρησης. Η αλήθεια είναι ότι ο Ζαγοράκης έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο», αλλά θέλει πρώτα να διασφαλίσει την επόμενη μέρα. Στον Βρύζα έχει εμπιστοσύνη, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνουν κι άλλα πράγματα, όπως ο εγωισμός. Ο Σαχπατζίδης φέρεται να τάσσεται στο πλευρό του Βρύζα, αλλά παραμένει προσεκτικός στη συμπεριφορά του απέναντι στον Ζαγοράκη επειδή αντιλαμβάνεται πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες και ότι υπάρχει κίνδυνος διχασμού.


Σχολιάστε εδώ