Δημοτικές Παρωδίες

Η ενέργειά τους αυτή θορύβησε τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης, που υποχρέωσαν το μόνιμο προσωπικό να σερβίρει τα άτομα τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται αυτήν την περίοδο στις εγκαταστάσεις, ενώ επιστρατεύτηκε μέχρι και ο διευθυντής των παιδικών εξοχών Κ. Βλαχόπουλος σε ρόλο πασπαρτού. Όσο για τον σύζυγο της κ. Γιαννοπούλου, αυτός έκοβε το ψωμί!

*** Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Άνω Κυψέλης με αφορμή τη γιγαντιαία πολυκατοικία που ανεγέρθηκε στην περιοχή τους και σκεπάζει όλη τη θέα προς τα Τουρκοβούνια. Όπως μάθαμε, η Κίνηση Πολιτών που απαρτίζεται από κατοίκους της οδού Κομμένου Άρτης διαμαρτυρήθηκε στους συμβούλους του 6ου Διαμερίσματος για το έκτρωμα που «φύτρωσε» στη γειτονιά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες είχαν σταματήσει με δικαστική απόφαση. Τι μεσολάβησε δεν το γνωρίζουμε προς το παρόν, αλλά πολλά λέγονται για τον ρόλο αντιδημάρχου που θεωρείται νεοφιλελεύθερος!

*** Με φόντο την Ακρόπολη και το Αστεροσκοπείο γλέντησε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης. Το πάρτι έγινε στην ταράτσα του σπιτιού του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Σκιαδά, το οποίο έχει εξαιρετική θέα. Παρόντες ήταν παλιοί γνώριμοι του Νικήτα όπως ο πρώην δήμαρχος Θόδωρος Μπεχράκης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Άγγελος Μοσχονάς και Βασ. Κορομάντζος κ.ά. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις, οικονομικές και πολιτικές, και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, όπου ο κ. Κακλαμάνης φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη, να τερματίσει πρώτος σε σταυρούς. Ευσεβείς πόθοι…

*** Ως ημέρα Επίσημου Εορτασμού της Αιρετής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθιερώθηκε η 21η Μαΐου από την Επιτροπή Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έπειτα από εισήγηση του περιφερειακού συμβούλου και μέλους της Επιτροπής Φώτη Τσίπη. Η 21η Μαΐου επελέγη γιατί την ημέρα αυτή το 1864 έγινε η ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ