Ανευθυνότητα μπροστά στον πόνο

Εκεί, αντί να μου βγάλουν τα ούρα (όπως μου είπαν στο νοσοκομείο αργότερα), μου έκαναν μια ένεση και μου είπαν να πάω στο Γενικό Νοσοκομείο του Άργους με δικό μου μέσον!

Όταν με μέσον φιλικού μου προσώπου έφευγα από το Κέντρο Υγείας για το νοσοκομείο, σε μικρή απόσταση ήταν παρκαρισμένο το ασθενοφόρο! Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να φτάσω στο νοσοκομείο και η ένεση που μου έκαναν με βοήθησε μέχρι τα 2/3 περίπου της όλης διαδρομής!

Στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα, το ρίγος και ο πυρετός με βασάνισαν σκληρά! Στο Γενικό Νοσοκομείο του Άργους, με την εισαγωγή μου, μου πήρανε και δείγματα ούρων και αίματος και μας βεβαιώσανε ότι ύστερα από δύο ημέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα!

Την ίδια διαβεβαίωση έδωσαν και στον ιατρό κ. Ανδρέα Παπαϊωάννου όταν παρουσία μου (την ώρα που με εξέταζε) τους πήρε στο τηλέφωνο. Ύστερα από δύο ημέρες μας πληροφορήσανε ότι τα δείγματα είχαν χαθεί! Αυτό που έζησα εκείνη τη στιγμή δεν βρίσκω λόγια να το εκφράσω.

Όμως θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ουρολογικής Κλινικής που, πέρα από τις όποιες ανθρώπινες αδυναμίες, με βοήθησε πολύ με την ευγενική προσφορά του!

Χρήστος Αποστόλου
Αιγάλεω
ΥΓ.: Την επιστολή αυτή την απευθύνω στον πρωθυπουργό και σε κάθε αρμόδιο υπουργό.


Σχολιάστε εδώ