Έλλειμμα ήθους και όχι αριθμών…

Ο τελευταίος, κατά την πολύωρη ακρόασή του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, δεν μπόρεσε να εξηγήσει τα… ανεξήγητα!

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεδρίασης της Επιτροπής των Οικονομικών, στην οποία κατέθεσαν ορισμένα από τα μέλη του ΔΣ, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ολιγόλεπτη ομιλία της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ζωής Γεωργαντά, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν χαμηλότερο του 15,6%, το οποίο παρουσιάστηκε τελικά από την κυβέρνηση.

Η ίδια μίλησε για έλλειμμα της τάξεως του 12%, διευκρινίζοντας ότι μπορεί να ήταν και χαμηλότερο, στο επίπεδο του 9%!

Οι αποκαλύψεις αυτές της κ. Γεωργαντά την έκαναν στόχο σκληρότατων προσωπικών επιθέσεων εκ μέρους ορισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σε ιταμό ύφος προσπάθησαν να τη μειώσουν ως άνθρωπο και ως επιστήμονα.

Λίγο πριν κλείσει τις εργασίες της η Επιτροπή, σημειώθηκε νέα έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Κώστα Γείτονα, όταν ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον αυτών που –όπως είπε– προσπαθούν να εκφοβίσουν τα μέλη του ΔΣ για να τα εμποδίσουν να συνεχίσουν τις αποκαλύψεις.

«Πρέπει να ντρέπονται αυτοί που καλύπτουν σήμερα τα αίσχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα πρέπει να είναι υπερήφανοι όσοι βοηθούν τον ελληνικό λαό να μάθει με ποιες περίεργες μεθοδεύσεις μπήκαμε στην επιτήρηση και υφιστάμεθα τα δεινά που μας επιβάλλουν σήμερα», είπε ο Παναγιωτόπουλος.


Σχολιάστε εδώ