10 κρούσματα ελονοσίας στην περιοχή της Ομόνοιας!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του «Π», στην περιοχή της Ομόνοιας έχουν εμφανιστεί 10 κρούσματα ελονοσίας! Παράλληλα –όπως είχαν αναφέρει οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας έπειτα από ερώτηση του βουλευτή Θ. Πλεύρη– τα κρούσματα του AIDS έχουν αυξηθεί κατά 58%, ενώ ασθένειες που είχαν… εξαφανιστεί, όπως ευλογιά, φυματίωση κ.λπ. έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν γινόταν κάποιος προληπτικός έλεγχος της υγείας των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται στις παραμεθόριες περιοχές και κρατούνται σε στρατόπεδα ή αστυνομικά τμήματα μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι και να έρθουν (οι περισσότεροι) στην Αθήνα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν εξάλλου ότι όσα χρήματα είχαν δοθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τις διάφορες δραστηριότητές του στον τομέα της έρευνας και της ενημέρωσης για τα λοιμώδη νοσήματα διετέθησαν για τον «ιό του Νείλου», ενώ άλλοι πόροι για παρεμβάσεις για τα συγκεκριμένα κρούσματα και κατά των κινδύνων που διαγράφονται πλέον δεν υπάρχουν…


Σχολιάστε εδώ