Πολιτική συνεργασία, η τελευταία λύση

Είναι αδιανόητο, είναι ανεξήγητο, είναι μοναδικό το ότι όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες, μηδενός εξαιρουμένου, πιστεύουν, πλην των κομματανθρώπων, ότι στη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας είναι απαραίτητο, είναι αναγκαίο, είναι θέμα επιβίωσης της χώρας μας -τι άλλο να πούμε;- όλα τα κόμματα να συνεργαστούν. Έστω! Τουλάχιστον τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, για να δώσουν λύσεις, τις καλύτερες δυνατές, στα πάμπολλα και πολύ σοβαρά προβλήματα της πατρίδας μας, που δεν αφορούν μόνο το οικονομικό. Αλλά αυτοί, αντί γι’ αυτό, οι μικροί σε αρχές, σε αξίες και ηγετικό ανάστημα, όπως λέει ο λαός, «τον χαβά τους».
Διερωτάται ο σκεπτόμενος Έλληνας, απογοητευμένος, τρομαγμένος και απελπισμένος, αφού οι 300 εθνοπατέρες ενδιαφέρονται για το καλό της πατρίδας μας -αυτό πρέπει να είναι βέβαιο και το πιστεύουμε- γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να βρουν τις καλύτερες λύσεις στα τόσα σοβαρά προβλήματα που διαλύουν τη χώρα μας… Γι’ αυτό δεν τους επέλεξε ο ελληνικός λαός; Γι’ αυτό δεν τους χρυσοπληρώνει;
Πρέπει να γνωρίζουν οι κομματικοί, και προπαντός το κόμμα που είναι στην εξουσία, ότι όλα τα κόμματα έχουν άλλα λίγες, άλλα πολλές ιδέες, θέσεις και απόψεις που είναι σωστές. Η σωτηρία της Ελλάδος είναι πλέον μονόδρομος. Πρέπει να καταλάβουν τα κόμματα ότι ο ελληνικός λαός πιστεύει πως η μόνη σωτηρία της πατρίδος είναι η υποχρεωτική συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων. Άλλος τρόπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Εσείς οι πολιτικοί της χώρας πρέπει με δέος να αντιληφθείτε ότι με την κομματική νοοτροπία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μέχρι σήμερα φέρατε την πατρίδα μας σ’ αυτήν την κατάσταση. Ο ηγέτης είναι υπεύθυνος για ό,τι πράττει η χώρα του και για ό,τι παραλείπει να πράξει.
Προσέξτε, ο λαός, ο πεινασμένος, ο προδομένος, αυτός που έχασε την ασφάλειά του, το γόητρο της πατρίδος του, που υπέστη τον διεθνή εξευτελισμό και βλέπει την αναρχία στη χώρα του να παίρνει άκρως ανησυχητικές διαστάσεις, παύει να λειτουργεί με τη λογική και οι επικίνδυνες ακρότητες παίρνουν κύρια θέση στο υποσυνείδητό του ως λύσεις.
Θέλει ο λαός συνεργασία μεταξύ σας, άλλως δεν έχετε καμία θέση στο Κοινοβούλιο. Φύγετε το ταχύτερο, να έλθουν πολιτικοί με νέο πνεύμα, που θα αντιλαμβάνονται τα μηνύματα του λαού και θα σκέπτονται και θα υπηρετούν μόνον το καλό του ελληνικού λαού και της Ελλάδος.
Το κυβερνών κόμμα πρώτο πρέπει να αναγνωρίσει τα λάθη που διέπραξε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση, και επειδή αυτό είναι λεβεντιά, εμμέσως θα επιβάλει και στ’ άλλα κόμματα να αλλάξουν ρότα, διότι έτσι δεν προσφέρουν τίποτε το θετικό.
Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται στη Βουλή με κριτήριο το ότι δεν μπορεί να αλλάξει και να διορθωθεί ένα σφάλμα πολλών ετών με έναν νόμο αμέσως. Η πλειοψηφία της Βουλής, όχι μόνο κομματική, πρέπει να πεισθεί για τις αλλαγές που απαιτούνται και να μην αντιδρά στην εφαρμογή τους. Υπάρχει ανάγκη άμεσης οργάνωσης των δημοσίων υπηρεσιών ιεραρχικά, με δικαιώματα και υποχρεώσεις, όπως ήταν κάποτε, προτού έλθει η προοδευτική λαίλαπα και διαλύσει τα πάντα.
Έλεος, κύριοι. Λυπηθείτε επιτέλους την Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ