ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου το έριξαν στο χιούμορ από κάποια στιγμή κι έπειτα, διότι αδυνατούσαν να ενημερώσουν με ακρίβεια για τις προθέσεις του δεύτερου μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ. Στο περιβάλλον του Βγενόπουλου εκφράζεται βεβαιότητα για επιστροφή του σε μία δεδομένη στιγμή. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι με την τακτική του ο επιχειρηματίας επιχειρεί να πλήξει το πρεστίζ του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Του αφήνει την καυτή πατάτα για να τη διαχειριστεί με την απειλή του Πρωτοδικείου να βάζει σε περιπέτειες το μέλλον του Παναθηναϊκού», λένε άτομα που έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Βγενόπουλο.

Στόχος η αλλαγή το καλοκαίρι

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πλάνο έχει χρονικό ορίζονται για τις διοικητικές αλλαγές του «τριφυλλιού» το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τον λόγο ότι η φετινή σεζόν θεωρείται χαμένη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ακόμα και αν μπουν 15 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τα χρήματα αυτά θα χρειαστεί να κλείσουν την τρύπα στον προϋπολογισμό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Έτσι, η χαμένη χρονιά μπορεί να χρεωθεί και στον Βγενόπουλο, από την είσοδο του οποίου οι οπαδοί περιμένουν κινήσεις ουσιαστικές και την απόκτηση δύο ή τριών παικτών πρώτης γραμμής τον Ιανουάριο. Επειδή, όμως, τα 15 εκατ. ευρώ δεν αρκούν για την υλοποίηση τέτοιων επιθυμιών και την κάλυψη του ανοίγματος, στο περιβάλλον του επιχειρηματία εκτιμούν πως μετατίθεται για το καλοκαίρι η απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, ο εφιάλτης του Πρωτοδικείου φαντάζει πιο ορατός από ποτέ. Αν και αυτή η προοπτική μοιάζει να εγκρίνεται από κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πώς τότε θα προταθούν από τον Ερασιτέχνη άτομα της δικής τους επιλογής.

Ερώτημα ο Τζίγγερ

Κλειδί στις εξελίξεις αποτελεί ασφαλώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Βγενόπουλου την περασμένη Δευτέρα, ο Τζίγγερ αποδέχθηκε όλους τους όρους επειδή θέλει να αποχωρήσει οριστικά από την ΠΑΕ. Αλλά μετά τις νέες απαιτήσεις του επιχειρηματία, ο βασικός μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» προτίμησε τον δρόμο της σιωπής. «Τον αφήνει να εκτίθεται», λένε οι συνεργάτες του Βαρδινογιάννη και υποστηρίζουν πως δεν έχει πρόβλημα να πάει η ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο, καθώς «άλλοι έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο και εκείνοι δέσμευαν την ΠΑΕ με την υπογραφή τους». Ένα καμπανάκι που απευθύνεται σε όλους τους προέδρους της τελευταίας τριετίας.


Σχολιάστε εδώ