«Απέκλεισαν» τα… ενοχλητικά ΜΜΕ από τις ερωτήσεις στον πρωθυπουργό

Στον απεσταλμένο του «Π»… επιφυλάχθηκε «ιδιαίτερη» υποδοχή. Περάσαμε απ’ όλα τα «μπλόκα» και μόλις φτάσαμε στην είσοδο, έλεγχος και αναμονή επί 15 λεπτά γιατί έτσι ήθελε μια νεαρή από το γραφείο Τύπου.

Τελικά φτάσαμε στην αίθουσα όπου θα δινόταν η συνέντευξη και εκεί μάθαμε ότι μόνο 10 ερωτήσεις θα δεχθεί ο πρωθυπουργός λόγω του προχωρημένου της ώρας και μάλιστα από εκείνους που είχαν στείλει email την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα! Στην έντονη αντίδρασή μας, με το σκεπτικό ότι είχαν αλλάξει πολλά πράγματα, λόγω της έκτακτης συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου στο ξενοδοχείο και των εξαγγελιών Βενιζέλου, οπότε προέκυψαν νέες ερωτήσεις, μας είπαν ότι το θέμα θα διευθετηθεί και θα δοθεί επαρκής χρόνος για ερωτήσεις.

Τελικά μόλις η ώρα πήγε 19.00 ο κ. Μόσιαλος «σφύριξε τη λήξη» της συνέντευξης, δικαιολογούμενος ότι είχε περάσει η ώρα και είχαν γραφτεί πάνω από 100 συνάδελφοι για ερωτήσεις.

Όταν αμέσως μετά τον ρωτήσαμε με ποιο κριτήριο έγινε η επιλογή των δημοσιογράφων που θα υπέβαλλαν ερωτήσεις, είπε ότι δεν γνώριζε, γιατί σ’ αυτόν πήγαν μόνο τον… κατάλογο!

Τυχαία έγινε ο αποκλεισμός ορισμένων ΜΜΕ από τις ερωτήσεις, ήταν και η απάντηση του Ν. Αθανασάκη. Τόσο… τυχαία που κανένας δεν ρώτησε για το θέμα των ταξί, για το τι μεσολάβησε τη νύχτα και υποχρέωσε τον πρωθυπουργό να κάνει έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο και ανακοινώσεις νέων μέτρων άρον άρον, την Κυριακή, και για το σκάνδαλο των σχολικών βιβλίων.

Τα συμπεράσματα δικά σας…


Σχολιάστε εδώ