Αδιάφορη συμπεριφορά οδηγού του ΟΣΕ!

Κύριε Διευθυντά,
Στις 7.9.11 με το δρομολόγιο των 8.00 του ΟΣΕ για τη Σόφια της Βουλγαρίας και εκείθεν για τη Βράτσα, ο οδηγός διήλθε κανονικώς από τις Σέρρες, στάθμευσε στο κυλικείο προ των συνόρων και στο ΚΑΕ, όπου οι επιβάτες μπορούσαν να προμηθευτούν καφέ ή κάτι άλλο και να εξυπηρετηθούν για τη σωμaατική τους ανάγκη. Στην πόλη Ουσόικα, 100 χλμ. από τα σύνορα, μια επιβάτις αισθάνθηκε την ανάγκη να μεταβεί στην τουαλέτα.
Ο οδηγός στάθμευσε και κατήλθεν η επιβάτις και έτεροι 8-10 επιβάτες για να καπνίσουν, αφού έβλεπαν τον οδηγό να καπνίζει. Αλλά ένα τσιγάρο απαιτεί περισσότερο χρόνο από 5 λεπτά.
Αυτό με ώθησε να ζητήσω από τον οδηγό να επισπεύσει τη συνέχιση του δρομολογίου, γιατί και με ένα λεπτό καθυστέρηση δεν προλαβαίνουμε την ανταπόκριση των λεωφορείων στις 14.00, όπως και συνέβη, γιατί αφιχθήκαμε στις 14.05, οπότε είχαν αναχωρήσει τα λεωφορεία και έπρεπε να αναμένουμε το δρομολόγιο των 15.00!
Έτσι έχουμε: 3 ώρες από τα σύνορα ως τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων, 1 ώρα αναμονή και 2.30 ώρες η νέα διαδρομή, σύνολο 6.30 ώρες, χρόνος υπεραρκετός για υπερήλικες αν αντιμετωπίζουν σωματικά ή άλλα προβλήματα. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης ήτο να μην αντέξω και να ουρήσω στην εξώπορτα του σπιτιού μου. Δεν άντεχα άλλο!
Θα διερωτηθεί ο καθένας: Ο σταθμός δεν έχει αφοδευτήρια, κυλικείο για σωματική ανάγκη; Έχει και παραέχει, αλλά όταν ο επιβάτης έχει μαζί του και δύο τρεις αποσκευές, πώς να τις μεταφέρει και πού να τις εμπιστευθεί;
Το ένα τσιγάρο των θεριακλήδων επιφέρει σοβαρές σωματικές και άλλες επιπτώσεις!


Σχολιάστε εδώ