Άναψε φωτιές ο Μίμης

Η αποστροφή του «μαθητευόμενος μάγος ή μεταρρυθμιστής για κλάματα» σε συνδυασμό με το σχόλιο «συνήθως φαντασιώνεται ότι είναι δελφίνος, πρωθυπουργός σε αναμονή» ερμηνεύθηκε από πολλούς ως αιχμή για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης διευκρίνισε με νεώτερο σημείωμα στο blog του ότι δεν εννοούσε τον υπουργό Οικονομίας.

Με… συνέπεια αρκετοί να πιστεύουν ότι ενδεχομένως στόχος του να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «έχει ταλέντο στο να μπερδεύει, να ανακατεύει, να επινοεί Ταμεία, Παρατηρητήρια, ΜΚΟ, Αρχές, Επιτροπές, Ινστιτούτα, open και πράσινα άλογα…» και δεν ήσαν λίγοι εκείνοι που είδαν στα σχόλιά του τη φωτογραφία του Γ. Παπανδρέου.

Αδιευκρίνιστο παραμένει σε ποιον αναφέρεται όταν γράφει ότι «έχει δυνατή μύτη στις ανακατατάξεις ισχύος, μυρίζεται από μακριά τα ισχυρά κέντρα, φροντίζει να είναι στη σωστή θέση, τη σωστή ώρα».

Και στη συνέχεια: «Καταγγέλλει το παλαιοκομματικό ρουσφέτι, αλλά επιδεικνύει εκπληκτική ικανότητα να τοποθετεί δικούς του ανθρώπους σε επίλεκτες θέσεις, να χρησιμοποιεί τα ευρωπαϊκά “προγράμματα” και το δημόσιο χρήμα για την οικοδόμηση των “συμμαχιών” του και των μοντέρνων πελατειακών του δικτύων. Τα open gov αυτός τα μασάει».


Σχολιάστε εδώ