Υποχρεωτικά στο σφυρί Μάκος και Μανωλάς από τον Αδαμίδη

Ουσιαστικά, ο Αδαμίδης έχει αντιληφθεί πως είναι μονόδρομος η πώληση του Γρηγόρη Μάκου και του Κώστα Μανωλά είτε τον Γενάρη είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο σχεδιασμός των «κιτρινόμαυρων», βέβαια, είναι κάπου στη μέση. Έχουν ενημερώσει κάποιους ατζέντηδες να αναζητήσουν ομάδες που θα πληρώσουν τον Γενάρη για τους δύο διεθνείς, αλλά θα τους αποκτήσουν τον Ιούνιο. Ο στόχος, βέβαια, είναι ορατός. Θέλουν να βρουν ρευστό, αλλά χωρίς να αποδυναμώσουν αισθητά την ομάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου, ώστε να διασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Σκέψεις ακόμα και για Πρωτοδικείο

Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν αρχίσει κάποιοι να σκέφτονται ακόμα και τη λύση του Πρωτοδικείου. Ελπίζουν ότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να εμφανιστούν κάποιοι επιφανείς οπαδοί της ομάδας με οικονομική ευρωστία που θα δεχθούν να σώσουν το καράβι από τα βράχια. Αλλά είναι μια προοπτική που βρίσκει αντίθετο τον Πέτρο Παππά, καθώς σε αυτήν την περίπτωση τα χρέη της ΠΑΕ θα ακολουθήσουν όσους είχαν δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία χρόνια και, βεβαίως, τους μετόχους της εταιρείας.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι κλειδί για την επιβίωση της ΑΕΚ. Αρκεί, βέβαια, να βρεθούν αμέσως τα 2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την υλοποίηση των διακανονισμών. Αλλά και με την κατάκτηση ενός-δυο θετικών αποτελεσμάτων που θα οδηγήσουν τον κόσμο στο γήπεδο και θα δώσουν κάποιες οικονομικές ανάσες.


Σχολιάστε εδώ