Η ΩΡΑ… ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Σε πρώτη φάση θα προχωρήσει η υλοποίηση της κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή και ενός ακόμα γηπέδου σε χώρο που θα υποδείξει ο δήμος. Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, στο ΕΣΠΑ θα ενταχθεί και η αποπεράτωση του σχολικού κτιρίου της Ραλλείου. Ήδη ο φάκελος του «ταλαίπωρου» έργου, που έχει… καταντήσει σύγχρονο… γεφύρι της Άρτας για τον Πειραιά, εξετάζεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους και θα γίνουν επαφές με τον αρμόδιο παράγοντα της Περιφέρειας που διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ του Πειραιά, τον Λεωνίδα Αθανασιάδη.

Στόχος του δημάρχου είναι μέσω του ΕΣΠΑ να γίνουν έργα που αφορούν τη νεολαία (γήπεδα, σχολεία, κ.λπ.), αλλά και έργα κοινωνικής πρόνοιας.

Όνειρο του Β. Μιχαλολιάκου, είναι -όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας με τους δημότες από το στούντιο του δημοτικού ραδιοσταθμού- να δημιουργηθεί στον Πειραιά ένας ξενώνας για να βρίσκουν δωρεάν κατάλυμα οι συγγενείς των ασθενών με την επάρατο νόσο που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μεταξά. Να σημειωθεί ότι στο τροποποιημένο διοικητικό συμβούλιο της ΜΟΔ ΑΕ που είναι βραχίονας υλοποίησης του ΕΣΠΑ τοποθετήθηκε και ο γνωστός πειραιώτης δικηγόρος Παναγιώτης Δέγλερης, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σ’ αυτά τα θέματα.


Σχολιάστε εδώ