Η κόντρα του Παππά με τον Νοτιά στέλνει τον Αδαμίδη στην έξοδο

Κάτι, όμως, που για πολλούς θεωρείται φυσιολογικό, καθώς ο Αδαμίδης αποτελεί προσωπική επιλογή του Παππά και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συγκεκριμένου μετόχου. Από την άλλη πλευρά, ο Νοτιάς έχει πολλά παράπονα για τον τρόπο που του φέρονται οι νυν διοικούντες την ΠΑΕ, κυρίως για το φέσι από τη χρήση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Με τις δόσεις του δανείου να τρέχουν, η άρνηση των παραγόντων να καταβάλουν τα χρήματα που προβλέπονται στη σύμβαση ενοικίασης του προπονητικού μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στους άλλους συνεργάτες.

Αγκάθι αποτελεί και το δάνειο της Morgan Stanley. Παρά τις υποσχέσεις, τις οποίες μοίραζε πέρσι ο Αδαμίδης ακόμα και στον Παππά, η οφειλή της ΑΕΚ από το ομολογιακό δάνειο εκτοξεύθηκε, επειδή τον τελευταίο χρόνο δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ.

Υποψήφιοι Κοσμάτος και Καπετανάκης

Αν η αλλαγή προέδρου γίνει εκ των έσω, τα φαβορί είναι ο Χάρης Κοσμάτος και ο Καπετανάκης. Ο πρώτος κέρδισε την εκτίμηση του Νοτιά στις πρόσφατες συνομιλίες τους, ενώ ο δεύτερος μπορεί να εξελιχθεί στον άνθρωπο που θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους δύο μετόχους. Μολονότι κι αυτός βρίσκεται πιο κοντά στον Παππά.

Όλα, βέβαια, μπορούν να έρθουν τούμπα εάν βρει ο Νοτιάς έναν συμπαίκτη. Οι τελευταίες διαρροές μιλούσαν για επιχειρηματία που θα επενδύσει στην ΑΕΚ με την προοπτική τής κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά μόνο αν ανοίξει τα χαρτιά του ο χιώτης εφοπλιστής θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Ένωση.


Σχολιάστε εδώ