Άλλα σου λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι κι άλλα το βράδυ…

Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Ελλάδας από τον ισχυρό Εμίρη. Όσοι τον γνωρίζουν και έχει φίλους τους οποίους συναντά όταν έρχεται για διακοπές (προτιμά μόνιμα την Κέρκυρα, από πολλά χρόνια, φέτος όμως πήγε για λίγο και στην Κεφαλονιά, όπως δείχνει και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε), λένε ότι δεν κρύβει στις κουβέντες του την αγάπη που έχει για τη χώρα μας. Θέλει να βοηθήσει, να επενδύσει, όμως έχει απογοητευθεί από τις επαφές που έχει με την κυβέρνηση. Χαρακτηριστική η διαπίστωσή του, που δεν απέχει καθόλου από τα συμπεράσματα της «τρόικας»:

– Άλλα σου λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ…

Δεν έχουν κανένα σχέδιο, θέλουμε συγκεκριμένες προτάσεις, εξηγεί.

Και βέβαια δεν λέει κάτι το… πρωτόγνωρο… Είναι η μόνιμη ανοργανωσιά της χώρας, που κρατάει χρόνια…

Ήρθε για την Κλίντον

Να σημειωθεί ότι κανέναν κυβερνητικό δεν έχει συναντήσει. Τον μόνο που είδε κατ’ ιδίαν, όταν ήρθε στην Αθήνα, ήταν ο πρωθυπουργός στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Εξάλλου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, όταν είχε έρθει για ένα Σαββατοκύριακο, προερχόμενη από την Τουρκία.

Τη συνάντηση αυτή κανένας τότε δεν την είχε πάρει χαμπάρι… Και φυσικά είχε σχέση, κυρίως, με τη Λιβύη, όπου το Κατάρ ήταν από την πρώτη στιγμή με τους αντικαθεστωτικούς. Και όπως είχε αποκαλύψει το «Π», τραυματίες από τους εξεγερμένους μεταφέρονταν με καταριανά C-130, που είχαν μετατραπεί σε ασθενοφόρα, στην Αθήνα και νοσηλεύονταν στο Ιατρικό Κέντρο, με το οποίο έχει υπογράψει σύμβαση το Εμιράτο.


Σχολιάστε εδώ