Τριβές στον ΠΑΟΚ για τα χρέη της ΠΑΕ

Οι πιεστικές ερωτήσεις μικρομετόχων, οι οποίοι σε σημαντικό βαθμό εκφράζουν τους οργανωμένους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά», για το οικονομικό άνοιγμα, προαναγγέλλουν τριβές με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του.

Προοπτική την οποία έχει αντιληφθεί ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό υπήρξαν από το περιβάλλον του διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγετική καρέκλα της ΕΠΟ.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της πλευράς Ζαγοράκη για το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ στην περίοδο της δικής του θητείας στην προεδρική καρέκλα αφορά στα έργα, τα οποία γίνονται στο προπονητικό κέντρο της Μεσημβρίας.

Έργα που συνεχίστηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες με έντονους ρυθμούς και με προφανή στόχο να αναδειχθεί η δουλειά και να επιβεβαιωθούν τα έξοδα της ΠΑΕ.

Γενικά στον ΠΑΟΚ φαίνεται να υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές γραμμές. Αλλιώς κινούνται οι Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης και εντελώς διαφορετικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνει ο Ζήσης Βρύζας.

Ο τελευταίος, πάντως, απολαμβάνει τη στήριξη από το μεγαλύτερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, καθώς η φθορά του νυν προέδρου αυξήθηκε σημαντικά το τελευταίο εξάμηνο.


Σχολιάστε εδώ