Βρωμάει η λυματολάσπη, κύριοι της ΕΥΔΑΠ

Επειδή λοιπόν η υπόθεση βρωμάει πολύ, θα μπορούσε να μας πληροφορήσει ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, κ. Λέκκας, τι εξυπηρετούν οι πρωτοβουλίες του κατά της απόφασης της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη λυματολάσπη; Που αποδεικνύεται ότι για τον μεγαλοεργολάβο είναι χρυσάφι… Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι εδώ και αρκετά χρόνια η τιμή της λυματολάσπης ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από 120 ευρώ ο τόνος και τώρα η επιτροπή του διαγωνισμού έχει εισηγηθεί την ανάθεση με μόλις 54 ευρώ τον τόνο, δηλαδή κατά 55% φτηνότερα!
Να σημειωθεί ότι η ΕΥΔΑΠ σʼ αυτό το… μέτωπο έχει παρελθόν… Πριν από λίγα χρόνια σπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια για τη διαχείριση της λυματολάσπης με αμφισβητούμενες μεθόδους (ασβέστη κ.λπ.) προς όφελος του ίδιου εργολάβου (τι σύμπτωση ε; Ούτε για στημένο στοίχημα να επρόκειτο. Ή να είχε βάλει το χέρι του κανένας Μπέος…).
Μήπως, μήπως λέω, μεθοδεύεται η ίδια πάλι ιστορία, με την έμμεση ανάθεση της λυματολάσπης στον γνωστό εργολάβο μέσω κουμπάρων;
Οι αρμόδιοι υπουργοί ξέρουν τίποτε για το νέο φαγοπότι που στήνεται; Σπατάλες και πάλι; Μήπως πρέπει να θυμηθούν εκείνα τα περί διαφάνειας που διακηρύσσουν και να αποδείξουν ότι είναι ο οδηγός στις αποφάσεις του. Και τώρα στην ανάθεση της λυματολάσπης. Και να προλάβουν αυτά που μαγειρεύονται στην ΕΥΔΑΠ.


Σχολιάστε εδώ