Καταργούν τις αργίες…

Η… προαναγγελία για την κατάργηση των αργιών, που συμπίπτουν με εργάσιμες ημέρες, έρχεται από την Ιταλία.

Στα μέτρα που πήρε η ιταλική κυβέρνηση για την εξάλειψη του ελλείμματος είναι και ότι όλες οι μη θρησκευτικές αργίες θα εορτάζονται Κυριακές!

Σημειώστε το και αναμείνατε… την επισημοποίηση της ιταλικής «καινοτομίας» –που μόνο καινοτομία δεν είναι– και… ελληνικά!

Άλλωστε υπάρχει ήδη η εμπειρία. Τα μέτρα για την οικονομική κρίση αποδεικνύεται να είναι ντιρεκτίβα της ΕΕ, κοινής λήψης. Αυτά που ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι είναι πανομοιότυπα με τα δικά μας, που μας έχουν επιβάλει με το Μνημόνιο από τον Μάιο του 2010! Καρμπόν, χωρίς την παραμικρή υπερβολή. Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης, μείωση των αποδοχών των πολιτικών, συγχώνευση δήμων, φόρος αλληλεγγύης σε υψηλά εισοδήματα, απαγόρευση αγορών μεγαλύτερων των 2.500 ευρώ σε μετρητά, πρόστιμα σʼ όσους δεν εκδίδουν αποδείξεις και αντικατάσταση των συλλογικών με τις επιχειρηματικές συμβάσεις! Ακριβώς δηλαδή ό,τι συμβαίνει στο… Ελλάντα! Που σημαίνει ότι άφησαν να δημιουργηθεί η οικονομική κατάρρευση για να βάλουν χέρι στην εθνική κυριαρχία των κρατών-μελών της ΕΕ και τα κλειδιά να τα κρατούν πλέον οι Γερμανοί…

Κάθε άλλο παρά τυχαία το είπαν Γιούνκερ και Σόιμπλε. Ότι με τα δανεικά περιορίζεται δραστικά η εθνική κυριαρχία.

Αποφάσεις για κάθε χώρα χωρίς τη χώρα…


Σχολιάστε εδώ