Αποστάσεις παίρνει ο Μαρινάκης απʼ τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Κάποιες πηγές εικάζουν πως ο Μαρινάκης έχει ενοχληθεί από την επιμονή του Βαλβέρδε να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες όπως ο Ουρτάδο, αν και όλοι βλέπουν πως ο πρώην μέσος της Εσπανιόλ δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και για τον Μαρκάνο, τον οποίο προσπαθεί να καθιερώσει ο ισπανός τεχνικός είτε ως στόπερ είτε ως αριστερό μπακ.

Επίσης στον Βαλβέρδε χρεώνεται και το γεγονός ότι έκοψε τρεις επιθετικούς, τους Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ και Νέμεθ, αλλά στην πορεία ζήτησε την απόκτηση ακόμα ενός για να πλαισιώσει τους Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Πολλή συζήτηση γίνεται και για τις θλάσεις κάποιων βασικών παικτών. Νοκ άουτ έχουν τεθεί ήδη οι Ριέρα, Τοροσίδης και Τζιμπούρ. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει ασφαλώς το ελαφρυντικό ότι αγωνίστηκαν και με τις εθνικές ομάδες, αλλά είναι σαφές ότι στην πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει προβληματισμός για τους μυϊκούς τραυματισμούς, οι οποίοι δεν υπήρχαν την προηγούμενη περίοδο όταν έκανε την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ο Έβαντ Λίνεν. Για τον Βαλβέρδε, βέβαια, το πρόβλημα δεν οφείλεται στον τρόπο εκγύμνασης των παικτών, αλλά στην ευπάθεια ορισμένων απʼ αυτούς. Παράλληλα, ο ισπανός τεχνικός διαβεβαιώνει ότι με τις δύο ή τρεις προσθήκες της τελευταίας στιγμής, η ομάδα του Πειραιά δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.


Σχολιάστε εδώ