Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον ΠΑΟΚ με Μπόλονι

Οι σπόντες στις δύο συνεντεύξεις, πριν από τον αγώνα με την Καρπάτι, αλλά και μετά τη λήξη του ματς, ήχησαν περίεργα τόσο στα αυτιά του Θοδωρή Ζαγοράκη, όσο και στου Ζήση Βρύζα. Κατʼ επέκταση και στους Γιώργο Σαχπατζίδη, Βασίλη Φλωρίδη. Οι υποσχέσεις των δύο τελευταίων, άλλωστε, αύξησαν τις απαιτήσεις του Μπόλονι, ο οποίος επιμένει για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ποιοτικού μέσου, ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και, βεβαίως, ενός φορ που θα αποτελεί σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης. Αν και ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» ποντάρει πολλά και στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τη βασική εντεκάδα.

Ο Βρύζας, πάντως, έχει κάνει τη σχετική προεργασία. Έχει δύο παίκτες σταντ μπάι, αλλά περιμένει αφενός να οριστικοποιηθεί η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αφετέρου να μπουν στην ΠΑΕ τα χρήματα των δύο επενδυτών. Κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα τρέξουν μετά τις 24 Αυγούστου και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε έξι μέρες.

«Ας μπουν τα χρήματα από τη μία ή την άλλη πηγή κι εμείς θα προλάβουμε», έχουν διαβεβαιώσει τον Μπόλονι, αλλά ο Ρουμάνος δεν φαίνεται να το πολυπιστεύει.


Σχολιάστε εδώ