Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Κιλτίδης!

Από το οποίο έφυγε προ διμήνου, διαπιστώνοντας ότι διαφωνεί με την πολιτική του. Στην πραγματικότητα ο κ. Κιλτίδης κατάλαβε ότι μένοντας στη Δημοκρατική Συμμαχία, δεν… καλύπτει τις πολιτικές του φιλοδοξίες, αφού με τα ποσοστά που συγκεντρώνει είχε ελάχιστες πιθανότητες να επανεκλεγεί βουλευτής. Έτσι αποχώρησε μένοντας ανεξάρτητος και δηλώνοντας ότι θα σκεφτεί πολύ πριν κάνει το επόμενο βήμα. Ο διαλογισμός με τον… εαυτό του κράτησε μόλις δύο μήνες και την Παρασκευή ανακοίνωσε την προσχώρησή του στον ΛΑΟΣ.

Το ερώτημα είναι πόσο σοβαρά θα αντιμετωπίσουν οι ψηφοφόροι έναν πολιτικό που μετακινείται από το ένα κόμμα στο άλλο με τέτοια ευκολία και χωρίς επαρκείς εξηγήσεις, έστω δικαιολογίες. Το βέβαιο είναι ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές ενισχύουν το κλίμα απαξίωσης που επικρατεί στην κοινωνία για τον πολιτικό κόσμο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όταν ο κ. Κιλτίδης αποχώρησε από το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη, από τον ΛΑΟΣ έλεγαν ότι δεν τίθεται θέμα προσχώρησής του στο κόμμα, ενώ στις κατʼ ιδίαν συνομιλίες του ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να πάρω εγώ τα αποφάγια της Ντόρας»! Ωστόσο, ανακοινώνοντας προχθές την προσχώρηση του κ. Κιλτίδη στον ΛΑΟΣ, σημείωσε ότι «καλοδέχεται μια εξαιρετική φωνή του πατριωτικού χώρου» που «θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γραμμή του τίμιου και καλού αγώνα»!

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από το καλοκαίρι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ παρουσίαζαν μικρή υποχώρηση και προφανώς ο κ. Καρατζαφέρης έχει ανάγκη τις ψήφους που θα του φέρει ο κ. Κιλτίδης. Όσες κι αν είναι αυτές…


Σχολιάστε εδώ