Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

3Ας μην τα φορτώνουν πάντως όλα στον Ραγκούση. Γιατί οι πληροφορίες επιμένουν ότι είχε την πλήρη στήριξη του Παπανδρέου στη σύγκρουσή του με τα ταξί. Και είναι εκτός κάθε λογικής να το σκεφτεί κανείς ότι διαφωνούσε ο πρωθυπουργός με τους χειρισμούς του υπουργού του και δεν του τράβηξε ακαριαία το αυτί. Άλλωστε οι πανηγυρισμοί του Μόσιαλου, για το σταμάτημα της απεργίας, επιβεβαίωση είναι ότι ο Ραγκούσης είχε το πράσινο φως του Μαξίμου.
3Όποιος έχει στοιχειώδες πολιτικό μυαλό, εκεί στην κυβέρνηση, καθόλου δεν βλέπει με καλό μάτι τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Ο αναπληρωτής υπουργός Χάρης Παμπούκης είναι κατηγορηματικός. Θεωρεί πολύ πιθανό να εκφραστεί στην κάλπη η δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης. Αυτό για κείνους που έχουν αρχίσει τους χορούς… Με πρώτο τον Παπανδρέου…
3Μπορεί να μην ακούγονται, αλλά μη νομίσει κανείς ότι οι εκσυγχρονιστές κατέθεσαν τα όπλα. Μαθαίνω ότι έχουν μεγάλη ανησυχία, γιατί όλα τούς βγήκαν ανάποδα. Κινούνται αλλά κρατούν χαμηλούς τόνους… Αναμένουν τη στραβή και να ξαναρχίσει η κουβέντα περί κυβέρνησης των αρίστων και των προσωπικοτήτων.


Σχολιάστε εδώ