Ματαιώθηκε ο «ύποπτος» διαγωνισμός για τη μεταφορά καυσίμων της Π. Αεροπορίας

Ματαιώθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή ο διαγωνισμός που είχε προκηρύξει το Λιμενικό Σώμα για τη ναύλωση πλοίου που θα μετέφερε καύσιμα στα νησιά για λογαριασμό της Πολεμικής Αεροπορίας, τον οποίο το «Π» στις 17 Ιουλίου είχε αποκαλύψει και καταγγείλει ως «ύποπτο», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «χρυσό ναύλο»!
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο διαγωνισμός ματαιώθηκε γιατί «υπήρξε πληθώρα προσφυγών των συμμετεχουσών εταιρειών».
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος) σε άλλη ανακοίνωσή του σχετικά με την πρόσληψη ναυαγοσωστών του «Εξπρές Σαμίνα» στο ΛΣ, που βρίσκεται στον… αέρα, και για την οποία είχε γράψει το «Π» την περασμένη Κυριακή, τονίζει πως ο «υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής έχει ζητήσει από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής την κατεπείγουσα προετοιμασία της αναγκαίας νομοτεχνικής ρύθμισης για την αποκατάσταση της ορθότητας του νομικού πλαισίου και της αδικίας για όσους δικαιούνται να κάνουν χρήση αυτής της ευεργετικής διάταξης.
Η επιδίωξη είναι η παραπάνω ρύθμιση να ψηφιστεί άμεσα και να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι όροι της προκήρυξης του διαγωνισμού των Δοκίμων Λιμενοφυλάκων που βρίσκεται σε εξέλιξη».


Σχολιάστε εδώ