Έχουν αρχίσει τα όργανα στον Ολυμπιακό

Πρώτος υποψήφιος, ο Εντουάρντο Μαθία, ο οποίος απέτυχε σε όποια αποστολή του ανατέθηκε. Με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του Ματ Ντάρμπισιρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, που ολοκληρώθηκε χάρη στην παρέμβαση του Βρέντζου, καθώς ο ισπανός τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» είχε εγκλωβιστεί.

Παράπονα έχει ο Μαρινάκης και από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος έπαιξε ρόλο στην επιλογή των συμπατριωτών του, αλλά από κει και πέρα δεν είχε ξεκάθαρες εισηγήσεις για τον αμυντικό μέσο. Ήταν «ναι μεν, αλλά», κυρίως επειδή φαινόταν να επιθυμεί επί της ουσίας τη στήριξη του Φέισα, αλλά και την εμπλοκή στις μεταγραφές του Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Ο τελευταίος αποτελεί εκπρόσωπο και του Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίο ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ούτως ή άλλως, όμως, στον Ολυμπιακό ήξεραν και την αδυναμία του ισπανού τεχνικού στην επιλογή παικτών, αλλά και τις περιορισμένες γνώσεις του για τη διεθνή αγορά. Περίμεναν, όμως, μεγαλύτερη σύνεση στην τελική απόφαση.

Με τον Βαλβέρδε, βέβαια, δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Ο Μαρινάκης εμπιστεύεται τη δουλειά του στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά θεωρείται βέβαιο, όπως λένε οι συνεργάτες του, πως θα τον κάνει στην άκρη για τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της ομάδας. Διαρροή που μεταφράζεται ότι ο αμυντικός μέσος, τον οποίο αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι», θα είναι επιλογή της διοίκησης και απλώς θα περιμένουν την έγκριση του Βαλβέρδε.


Σχολιάστε εδώ