Θα είμαστε αμείλικτοι, αλλά όχι ανθρωποφάγοι!

Ζήτησε δε από τη δημοτική αρχή να απολύσει τους 19 εργαζόμενους που προσλήφθηκαν παράνομα, διαφορετικά θα κάνει ο ίδιος και η παράταξή του τις δέουσες ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών. Εκεί ήταν που «τα πήρε» ο δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος και απαντώντας στον Γ. Μίχα είπε πως ζητά την απόλυση εργαζομένων που ανήκουν στον δικό του πολιτικό χώρο, μόνο και μόνο επειδή είχε προσωπικές διαφορές με τον προηγούμενο δήμαρχο.

«Ούτως ή άλλως», τόνισε ο Β. Μιχαλολιάκος, «εμείς θα εφαρμόσουμε αυτό που μας λέει να κάνουμε το πόρισμα των επιθεωρητών. Όμως αν διαβάσει κανείς το πόρισμα προσεκτικά, δεν λέει ότι πρέπει να γίνουν απολύσεις, δεν λέει τι μέτρα πρέπει να λάβουμε και περιέχει πολλές ασάφειες». Το περίεργο είναι ότι ακόμα και οι συνδυασμοί της Αριστεράς, που λένε ότι αγωνίζονται για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, τάχθηκαν υπέρ της άμεσης απόλυσης των 19 ατόμων, ενώ ο Θ. Διαβολάκης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζήτησε να γίνουν οι απολύσεις για να αποκατασταθεί η νομιμότητα! Σύμβουλοι της συμπολίτευσης έλεγαν πως δεν φταίνε οι εργαζόμενοι που έψαχναν δουλειά και τη βρήκαν, αλλά εκείνοι που τους προσέλαβαν.

«Προσπαθούμε να μη βάψουμε τα χέρια μας στο αίμα. Να μην απολύσουμε κανέναν. Θα είμαστε αμείλικτοι, αλλά όχι ανθρωποφάγοι», τόνισε ο δήμαρχος στη δευτερολογία του. Και συμπλήρωσε: γιατί ο κ. Μίχας δεν ζητάει διαχειριστικό έλεγχο στη νομαρχία για την 8ετία που ήταν νομάρχης;» Τελικά, αν κάποιος παρακολουθούσε το δημοτικό συμβούλιο την περασμένη Τρίτη και δεν γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, θα δυσκολευόταν να ξεχωρίσει ποιοι είναι αριστεροί και ποιοι συντηρητικοί…


Σχολιάστε εδώ