Παίρνει σειρά ο Μάντζαρης για μεταγραφή στον ΠΑΟ

Ο Πατ Καλάθης λογίζεται πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και επιβεβαιώνει πλήρως την ειδησεογραφία μας, καθώς σας είχαμε αποκαλύψει από το περασμένο φθινόπωρο ότι ο φόργουορντ του Κολοσσού βρισκόταν στο στόχαστρο των «πρασίνων». Τότε, βέβαια, προοριζόταν για αντικαταστάτης του Κώστα Τσαρτσαρή, αλλά η απόφαση του Παύλου Γιαννακόπουλου να μειώσει το μπάτζετ του «τριφυλλιού» και η αποχώρηση του Αντώνη Φώτση άλλαξε εν μέρει τα πλάνα.
Ο Τσαρτσαρής παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και ο Καλάθης θα πάρει τη θέση του «μπάτμαν» στο ρόστερ. Η ουσία, πάντως, δεν αλλάζει. Ο νεαρός φόργουορντ μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό όπλο για τους «πράσινους», καθώς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εκτιμά τις αθλητικές ικανότητές του, την μπασκετική παιδεία του και θεωρεί πως μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά μέσα από τη δουλειά.
Σειρά θα πάρει έπειτα ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Για τον διεθνή γκαρντ του Περιστερίου σας είχαμε γράψει επίσης από το φθινόπωρο. Πριν προκύψει το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Ντρου Νίκολας, μετά το οποίο πλέον η απόκτησή του θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς οι «πράσινοι» χρειάζονται περιφερειακούς παίκτες και ειδικά κάποιον πλέι μέικερ για να δίνει ανάσες στους Νικ Καλάθη και Δημήτρη Διαμαντίδη. Στο εσωτερικό μέτωπο, το βάρος πέφτει στον Ρομέιν Σάτο. Ο Κεντροαφρικανός εμφανίζεται αντίθετος στη μείωση που του προτείνουν οι «πράσινοι», αλλά δεν είναι εντελώς αρνητικός για μικρότερο ψαλίδι. Ούτως ή άλλως, όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μόνο οι Τούρκοι μπορούν να καλύψουν αυτήν την περίοδο το συμβόλαιο του Σάτο, αλλά ο ίδιος φέρεται να προτιμά τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κέρδισε την Ευρωλίγκα.


Σχολιάστε εδώ