Κουμπάρος του Σκιαδά το λαμόγιο…

Το κύκλωμα που είχε στηθεί και που βέβαια δεν περιοριζόταν μόνο στον προμηθευτή των συσσιτίων –άλλωστε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο… κύριος διευθυντής που έκλεβε τους αστέγους (αυτό κι αν είναι ΑΛΗΤΕΙΑ), κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν τα έπιανε…– ακουμπάει υψηλόβαθμο στέλεχος της δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις και εμπλοκές…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοτικούς παράγοντες της προηγούμενης δημαρχιακής αρχής, τον απατεώνα είχε τοποθετήσει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αστέγων, ο κ. Λευτέρης Σκιαδάς, αντιδήμαρχος τότε! Και κατείχε (το λαμόγιο) την… προσοδοφόρο θέση επί 4 χρόνια!
Ο κ. Σκιαδάς είναι κουμπάρος του συλληφθέντος στα πράσα διευθυντή του Ιδρύματος Αστέγων και του έχει βαφτίσει τα παιδιά του.
Ο τέως δήμαρχος της πρωτεύουσας Νικήτας Κακλαμάνης έχει τον λόγο…
Σκάνδαλο και στον Δήμο Αγ. Παρασκευής;
Ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε στην κοινωνία της Αγ. Παρασκευής αλλά και ευρύτερα η απόφαση του δημάρχου Β. Ζορμπά να διαγράψει δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του, πρόεδρο του πολιτιστικού-αθλητικού οργανισμού με την κατηγορία διασπάθισης χρήματος από συνδρομές μαθητών του Ωδείου. Στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος αρνήθηκε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις παραπέμποντας το θέμα στη Δικαιοσύνη.


Σχολιάστε εδώ