ψιλά γράμματα

*** Απουσιάζει στο εξωτερικό ο Β. Ρέστης. Μετά την επιστροφή του θα ακολουθήσει νέος γύρος διαβουλεύσεων για το «κλείδωμα» της συμφωνίας στον ΔΟΛ. Εκτός κι αν υπάρξουν άλλα αναπάντεχα γεγονότα. Όλη η δήλωση του Β. Ρέστη σχετικά με το «παραδικαστικό Νο2» δημοσιεύεται στο www.typologies.gr.
*** «Θα γράψω βιβλίο για την ΕΡΤ», έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου πριν από λίγα βράδια στην παρέα με την οποία έτρωγε ο Λάμπης Ταγματάρχης.
*** Με έκπληξη και καθυστέρηση οι πολυεθνικές αλλά και διάφοροι ιδιοκτήτες ΜΜΕ ανακαλύπτουν πως «κάτι δεν πήγαινε καλά όλα αυτά τα χρόνια με τις θυγατρικές τους και τις επιχειρήσεις όπου μετείχαν». Πρόκειται για υποκρισία πρώτου βαθμού, αφού το σύστημα με τις επιστροφές και την παράλληλη χρηματοπιστωτική αγορά που δημιουργήθηκε έβγαζε λεφτά για όλους. Τώρα που πρέπει να λογοδοτήσουν στους μετόχους στο εξωτερικό, αίφνης πέφτουν όλοι από τα σύννεφα.
*** Και παρεμπιπτόντως, όταν εμείς ελέγχαμε πού πήγαινε το δημόσιο χρήμα ή τα λεφτά των μετόχων, μας κυνηγούσαν με κάθε τρόπο.
*** «Θα φάτε το κεφάλι σας», έλεγε για παράδειγμα πρώην σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού. Τελικά, φαγώθηκε η χώρα.
*** Ακόμη να μάθουμε πόσο στοίχισε η πώληση της «Εξέδρας» από τον ΔΟΛ στον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Θα έχει, φαίνεται, πολλή δουλειά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς…
*** Έχει σκεφτεί κανένα από τα κυβερνητικά αστέρια τι θα σημάνει ενδεχόμενο κλείσιμο ενός περιφερειακού σταθμού της ΕΡΑ σε Αιγαίο ή Θράκη; Ότι την επόμενη μέρα η Τουρκία θα βγάλει τους δικούς της σταθμούς με ελληνόφωνο πρόγραμμα; Δεν είναι όλα αριθμοί…
*** Παρακαλούμε τα γραφεία Τύπου των καναλιών να μη βρίζουν τους δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους δημοσιεύοντας ρεπορτάζ. Και μαθαίνουμε τις ύβρεις και προκύπτει η αποτυχία τους να δώσουν κάποιες εύλογες απαντήσεις.
*** Ενημέρωση για απολυμένους και εργαζομένους στα media στο http://apolimenoi.blogspot.com.


Σχολιάστε εδώ