Μπλέκουν τον Ρέστη, απειλεί με αγωγές

Κάποιες νύξεις έγιναν από μπλογκ, εναντίον των οποίων ο κ. Ρέστης ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά. Ανεξάρτητα πάντως από την ακρίβεια των δημοσιευμάτων σε σάιτ, σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας τον κ. Ρέστη κάπου τον εμπλέκουν και η έρευνα που διεξάγεται από την πρώτη στιγμή που έσκασε η υπόθεση και αποδείχθηκε ότι έχει μεγάλες διαστάσεις, ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα εκδοθεί το εισαγγελικό πόρισμα. Την υπόθεση χειρίζεται ο γνωστός Εισαγγελέας Εφετών κ. Ντογιάκος.

Κατά τις ίδιες πηγές, το υλικό που κατασχέθηκε στα γραφεία του κυκλώματος για να μεταφερθεί στον Εισαγγελέα χρειάστηκε… φορτηγό!

Εξάλλου, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, πολλά για την υπόθεση που μπλέκει τον κ. Ρέστη γνωρίζει κάποιος αστυνόμος, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι απειλήθηκε από αγνώστους. Ο εφοπλιστής σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ο ίδιος «και ο όμιλος του οποίου ηγείται υπήρξαν ανέκαθεν υπηρέτες της νομιμότητας και της πατρίδας και ουδέποτε έδωσαν οιοδήποτε δικαίωμα για να κατηγορηθούν για επιλήψιμες πράξεις και δη για πράξεις που στρέφονται εναντίον του δημοσίου συμφέροντος. Η οποιαδήποτε ανάμειξη του ονόματος του Ομίλου Ρέστη και προσωπικά του Βίκτωρα Ρέστη σε παράνομες και εγκληματικές ενέργειες ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι σκευωροί αυτών των ενεργειών θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Δικαιοσύνη.

Ήδη ο Βίκτωρας Ρέστης και εταιρείες συμφερόντων του, ανήκουσες στον Όμιλο Ρέστη, έχουν προβεί σε δικαστικές ενέργειες κατά των εμπλεκομένων εις βάρος τους προσώπων, οι οποίοι έδρασαν και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, φορτώνοντας στην κυριολεξία στον Βίκτωρα Ρέστη και σε εταιρείες του Ομίλου Ρέστη εκτάσεις δημόσιου δασικού χαρακτήρα εν αγνοία τους με σκοπό την εξαπάτησή τους».

Εντύπωση προκάλεσε και σχολιάστηκε δεόντως η αναφορά στην ανακοίνωση ότι «ο Όμιλος Ρέστη και ο ίδιος ο Βίκτωρας Ρέστης θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα τους για την ανάπτυξη του τόπου μας και για μια δυναμική Ελλάδα του αύριο» και λόγω του ότι τέτοια παρουσία και δραστηριότητα για τη δυναμική Ελλάδα του αύριο δεν έχει δει κανείς. Και εύλογα είναι τα ερωτήματα για το τι εννοεί ο κ. Ρέστης. Ποιες είναι οι αναπτυξιακές επενδύσεις που έχει κάνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια; Οι μόνες γνωστές είναι η συμμετοχή του στον ΔΟΛ, στο Mega και στο MTV.


Σχολιάστε εδώ