Γιατί όχι τώρα, κύριε Καμπύλη;

Σε δήλωσή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο κ. Τάκης Καμπύλης, διευθυντής του 9,84, ρίχνει προειδοποιητικές βομβίτσες. Λέει συγκεκριμένα:

«Έχουμε στοχοποιηθεί διότι σταματήσαμε το μεγάλο φαγοπότι. Όταν θα έρθει η ώρα να ζητήσουμε (απαιτήσουμε) από κάποιους να επιστρέψουν χρήματα που παράτυπα έχουν εισπράξει, τότε να δείτε τι θα γραφεί στα γνωστά μπλογκ της λάσπης».

Τι εννοείτε, κύριε Καμπύλη, «όταν θα έρθει η ώρα»; Αν κάποιοι έχουν πάρει χρήματα που δεν δικαιούνται, γιατί δεν ζητάτε ΤΩΡΑ αμέσως να τα επιστρέψουν; Προς τι αυτή η παράταση; Δεν φοβάστε ότι, όχι άδικα, αρκετοί θα πουν ότι γίνονται κάποια παζάρια, άγνωστο βέβαια με ποιον στόχο, αν και εύκολα μπορεί να εικάσει κανείς.

Δεν επωμίζεστε ευθύνες, και ενώ ξέρετε ότι έχουν γίνει παρανομίες τις καλύπτετε; Και κάποιοι θα πουν και κάτι χειρότερο, ότι η προειδοποίησή σας υποκρύπτει και ένα είδος απειλής (άγνωστο για ποιον λόγο).

Ξέρουμε ότι είστε καθαρός άνθρωπος, ξεκάθαρες δεν θα πρέπει να είναι και οι κουβέντες σας;

Ονόματα δεν έχουν αυτοί «οι κάποιοι» που πρέπει να επιστρέψουν χρήματα που παράτυπα έχουν εισπράξει; Και τι ποσά είναι αυτά;


Σχολιάστε εδώ