Τουρκοσκοπιανοί διοικητές στο στρατηγείο Τυρνάβου

Το ωραίο ποιο είναι; Ότι η Ταξιαρχία, που θα στρογγυλοκαθήσει στον Τύρναβο της Λάρισας στις εγκαταστάσεις του καταργηθέντος στρατηγείου του ΝΑΤΟ, θα έχει μέχρι το 2013 σκοπιανό διοικητή και επιτελάρχη Έλληνα. Από το 2013 μέχρι το 2015 θα αναλάβει τούρκος διοικητής και μετά έλληνας διοικητής, σύμφωνα με την εκ περιτροπής ανάληψη της ηγεσίας που κανόνισαν οι Αμερικάνοι, ως ανώτατοι αρχηγοί. Έλληνα διοικητή είχε το 2001- 2003 με έδρα τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Οι αξιωματικοί θα φιλοξενηθούν στις ειδικές κατοικίες που χτίστηκαν στον Τύρναβο.

Η Ταξιαρχία ιδρύθηκε το 1998 και σε αυτή συμμετέχουν: Αλβανοί, Βούλγαροι, Τούρκοι, Σκοπιανοί, Ρουμάνοι, Ιταλοί και Έλληνες.

Ως παρατηρητές συμμετέχουν: Αμερικανοί, Κροάτες, Σλοβένοι, Ουκρανοί και Βόσνιοι.

Τα σχέδια προβλέπουν δύναμη 4.000 ανδρών, με σκοπό να επεμβαίνει σε οποιαδήποτε χώρα όχι μόνο των Βαλκανίων, αλλά και του πλανήτη, υλοποιώντας εντολή του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να διατηρείται… ζεστή η Πολυεθνική Ταξιαρχία, πραγματοποιεί τακτικές ασκήσεις.

Ήδη, με απαίτηση των ΗΠΑ, τα μέλη του στρατηγείου το 2006 εστάλησαν λίγο… μακρύτερα από τα Βαλκάνια: Στο Αφγανιστάν! Από τους 180 οι 28 ήταν Έλληνες.

Σε περίπτωση που η Ταξιαρχία διαταχθεί να μπει στα… αίματα, η Ελλάδα θα δώσει ένα μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, μια διμοιρία Μεταφορών, μία ομάδα Εξουδετέρωσης Ναρκαλιευτικών, μία ομάδα Πολιτικής Αεροπορίας και δύναμη Διοικητικής Μέριμνας.

Άλλωστε, η χώρα μας ήταν πάντα πρόθυμη να συνεισφέρει όταν της το ζητούσε η Ουάσινγκτον. Όπως… καμαρώνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην επίσημη ιστοσελίδα του, συμμετείχαμε με εκστρατευτικές δυνάμεις ή με επιτελικούς αξιωματικούς σε ουκ ολίγες, αιματηρές και μη, «Επιχειρήσεις Ειρήνης». Ιδού η απαρίθμηση:

Στην Κορέα από το 1950 έως το 1958.
Στο Κονγκό το 1961.
Στο Κουβέιτ από το 1991 έως το 2003.
Στο Β. Ιράκ από το 1991 έως το 2003.
Στη Σομαλία από το 1993 έως το 1994.
Στην ΠΓΔΜ από το 2001 έως το 2003.

Βάλτε και τον κηρυγμένο πόλεμου στο Ιράκ το 1990 έως το 1991, τον ακήρυκτο πόλεμο το 2003, συν τον παράνομο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας από ΝΑΤΟ το 1999 και τον αμερικανονατοϊκό στο Αφγανιστάν από το 2001 μέχρι σήμερα…

Στη συμφωνία το «Έθνος Υποδοχής», εν προκειμένω η Ελλάδα, υποχρεούται να προσφέρει τα πάντα στο προσωπικό του Στρατηγείου από πλευράς υποστήριξης. Το σχετικό άρθρο έχει την εξής αναλυτική λίστα:

Χρήση χώρων εργασίας με βιβλιοθήκη, γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων κλπ, χρήση κεντρομόλων επίπλων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, εξοπλισμό επικοινωνιών, κοινωνικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και ασκήσεων, εστιατόριο, γεύματα, διαμονή, συντήρηση λειτουργικών χώρων, χώρους στάθμευσης, υπηρεσίες καθαριότητας συμπεριλαμβανομένης και της υγιεινής, πυρόσβεση, πόσιμο και βιομηχανικό νερό από στρατιωτικές πηγές, ηλεκτρική ενέργεια, ιατρικές υπηρεσίες τύπου πολυιατρείου και οδοντιατρική περίθαλψη, περίθαλψη σε στρατιωτικά νοσοκομεία για τα μέλη του προσωπικού πυρήνα του στρατηγείου και τις οικογένειές τους, στρατιωτικές αποθήκες, τοπικές μεταφορές μεταξύ του τόπου διαμονής και των γραφείων, προμήθεια πετρελαίου, λαδιών και ανταλλακτικών, προμήθεια αναλώσιμων, κόστος συσκευασίας και μεταφοράς για την επιστροφή περιουσιακών στοιχείων, επικοινωνίες μέσω εμπορικοί δικτύου, ταχυδρομικές υπηρεσίες, παροχή συναλλάγματος, διάθεση απορριμμάτων-ανακύκλωση.
(Μόνο… κορίτσια δεν είμαστε -ακόμα- υποχρεωμένοι να τους προμηθεύσουμε…)

Πρόκειται για άλλη μία συμφωνία ντροπής, όπως και αυτή που υπέγραψε η κυβέρνηση με τη Σούδα και αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή το ΠΑΡΟΝ, όπου η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να δίνει στους φιλοξενούμενους ακόμη και… σεντόνια. Έτσι, ο πολύφερνος Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με την υποταγή της χώρας στη χούντα των δανειστών μέσω Μνημονίου, Μεσοπρόθεσμου και εφαρμοστικού νόμου, προωθεί και τη συστράτευση της Ελλάδας στο πλευρό των προθύμων για την εξυπηρέτηση των στρατηγικών στόχων των ΗΠΑ ανά τον κόσμο, ψηφίζοντας αβέρτα στρατιωτικές συμφωνίες, μετατρέποντας τους Έλληνες σε Φιλιππινέζες ξένων στρατών.

Και οι άβουλοι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν…

Το «ΠΑΡΟΝ» θα συνεχίσει την αποκάλυψη και άλλων ετεροβαρών συμφωνιών που βρίσκονται στα συρτάρια του υπουργού Άμυνας…


Σχολιάστε εδώ