Τα ʼκουσε για τα καλά ο γιος

Οι περισσότεροι μιλούν για «έκρηξη λαϊκισμού» με μοναδικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, ενώ ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης τις προηγούμενες ημέρες στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου. «Προφανώς ο Κυριάκος θέλει μια Βουλή 50 πλουσίων», έλεγαν χαρακτηριστικά στις κατʼ ιδίαν συνομιλίες τους, προσθέτοντας ότι «δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση αν δεν είχε λύσει το οικονομικό του πρόβλημα».

Πιο επικριτικός απʼ όλους τους βουλευτές της ΝΔ ο Ευρ. Στυλιανίδης, ο οποίος, χωρίς να τον κατονομάζει, σε δημόσιες δηλώσεις του μίλησε για «πορφυρογέννητους» και για «βουλευτές που έχουν λύσει τα βιοποριστικά τους προβλήματα και ασχολούνται με την πολιτική από χόμπι». Σημείωσε ακόμη ότι «ορισμένοι θέλουν μια Βουλή με παιδιά πλουσίων ή μεγάλων οικογενειών»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και βουλευτές άλλων κομμάτων, που ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή θα γυρίσει «μπούμερανγκ» στον Κυρ. Μητσοτάκη, διότι η κοινωνία θα τη θεωρήσει εντελώς υποκριτική, καθώς πρόκειται για γόνο μεγάλης οικογένειας με τεράστια περιουσία, που την απόκτησε από την ενασχόληση με την πολιτική. Υπογράμμιζαν μάλιστα ότι ακόμη κι αν στη θέση του ήταν ένας άλλος, άσημος, μικρομεσαίος βουλευτής, και πάλι η κοινωνία θα ήταν αρνητική, λόγω του κλίματος γενικής απαξίωσης που επικρατεί για τους πολιτικούς. «Φανταστείτε τώρα τι συμβαίνει με τον Κυριάκο, που είναι γιος του Μητσοτάκη, έχει λύσει όλα τα οικονομικά του προβλήματα, και είχε και τα γνωστά πάρε δώσε με τη Ζήμενς», έλεγαν χαρακτηριστικά.


Σχολιάστε εδώ