Σε δυσμένεια ο Γόντικας λόγω οπαδών στον ΠΑΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε, με την κίνησή του, υπόσταση σε όσους αποδεδειγμένα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά του νυν μεγαλομετόχου. Τους κατέστησε ισότιμους συνομιλητές των συμβούλων. Με συνέπεια η ενέργειά του να έχει ήδη προκαλέσει τριβές μέσα στον Παναθηναϊκό.

Με την απόκτηση του Βιτόλο, βέβαια, ο Γόντικας κατάφερε και αγόρασε χρόνο. Η μεταγραφή του Ισπανού τόνωσε το φρόνημα των «πρασίνων» και έτσι ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού μπορεί να αφιερώσει χρόνο στην αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Τζίγγερ. Πόσο πιθανό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, ασφαλώς και δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος. Αλλά από τη στιγμή που ο πρώην διεθνής αθλητής του βόλεϊ απολαμβάνει τη στήριξη των ΜΜΕ, η εκτόνωση της έντασης μπορεί να επιτευχθεί και, μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε ο Γόντικας φαντάζει τη δεδομένη χρονική περίοδο ως ο μοναδικός που μπορεί να κινήσει τα νήματα στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε και ο Τζίγγερ στην επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ.

Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν και από την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Λάτσιο και οι «πράσινοι» αναζητούν ένα όνομα το οποίο θα κάνει κλικ στον κόσμο της ομάδας. Γι’ αυτό πάγωσε ο Γόντικας, έστω και προσωρινά, την προοπτική απόκτησης του Τοτσέ, επειδή ο 28χρονος Ισπανός δεν ανταποκρίνεται ως όνομα στις προσδοκίες των οπαδών.


Σχολιάστε εδώ