ψιλά γράμματα

*** Κι όμως, διανεμήθηκαν εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα, αλλά μόνο στους συνδρομητές, σε ελάχιστα φύλλα βέβαια. Στη σύγχρονη εποχή η μάχη είναι η εξασφάλιση συνδρομητών. Συνδρομητές αναζητούν τα μεγάλα δίκτυα με τις εφαρμογές στο iPhone αλλά και η Forthnet, προσφέροντας ψυχαγωγία, τηλεφωνία, internet και προσεχώς ενέργεια. Συνδρομητές διαθέτει και η ΕΡΤ.
*** Ο ΔΟΛ βρίσκεται στην κατηγορία της επιτήρησης στο ΧΑ, αλλά μέχρι τώρα δεν μάθαμε ποια ήταν τα έσοδα της εταιρείας από την πώληση της εφημερίδας «Εξέδρα». Δεν είναι μάλλον στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τέτοιες ερωτήσεις…
*** Άσχετο: Γιατί δεν ανακοινώνει η ΕΣΗΕΑ τα ονόματα των δημοσιογράφων που εργάζονται για το Δημόσιο; Δεν φτάνει ως εκεί η Διαύγεια; Μήπως θα έπρεπε να ενημερώνουν και οι τράπεζες για το ποιους δημοσιογράφους χρησιμοποιούν;
*** Πρόσωπα: Μετά τον «Ελεύθερο Τύπο» και τις «Αποκαλύψεις» ο Σεραφείμ Κοτρώτσος στο συγκρότημα Real Group, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στο Alter. O εκδότης της «Real News» απέκτησε κι εκείνος, όπως και άλλοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ, λογαριασμό στο twitter.
*** Περιοδικά – Εφημερίδες: Έπεσε στα χέρια μας το περιοδικό «Pelopass» (Ιούνιος – Ιούλιος 2011) για την Πελοπόννησο, και είναι καλό. Εκδότης – διευθυντής ο Δημήτρης Κουνιάς.
*** Κυκλοφορεί η δωρεάν εφημερίδα του Ελληνικού Φεστιβάλ «ΕΦ», με διευθυντή σύνταξης τον Ηλία Κανέλλη.
*** Συμπλήρωσε 200 τεύχη η εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα της Νάξου «Η Μάσκα» του Γιώργου Καμβύση.
*** Σε βιβλιοπωλεία όλης της χώρας το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «HUMBA!» για το κοινωνικό και πολιτικό νόημα των σπορ, τις σχέσεις της μουσικής με την μπάλα, τους οργανωμένους οπαδούς της κυπριακής Ομόνοιας κ.ά.


Σχολιάστε εδώ