ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Περίμεναν από καιρό την αντίδρασή του στις επιθέσεις που δέχεται ο βασικός μέτοχος του «τριφυλλιού» και ενδεχομένως ο μοναδικός που μπορεί να ξορκίσει τον εφιάλτη του Πρωτοδικείου, εκεί που οδηγούν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό έμμεσα ή άμεσα ανενεργοί μέτοχοι, τα διοικητικά και μεταγραφικά λάθη, αλλά και η έλλειψη ενδιαφέροντος από άλλους φίλους του Παναθηναϊκού με οικονομική δυνατότητα.

O Τζίγγερ έφτασε στα όριά του όταν πληροφορήθηκε την προσπάθεια να διοργανωθεί συλλαλητήριο για την πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ. Ένα συλλαλητήριο που θα εξελισσόταν με συνθήματα κατά του Βαρδινογιάννη και με απαίτηση να φύγει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Τζιγγερ, λοιπόν, βγήκε μπροστά και έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα μπορεί να πάει να την αποκτήσει. Το γάντι είχε κατεύθυνση τον Νικόλα Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τους οποίους κατονόμασε ως βασικούς υπεύθυνους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, επειδή αθέτησαν τη συμφωνία που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κατά τον Τζίγγερ, εάν οι δύο παράγοντες προχωρούσαν στην απόκτηση του 25%, με τη μείωση του ποσοστού που διέθεταν άλλοι μέτοχοι της ΠΑΕ, το δικό τους ποσοστό θα ξεπερνούσε ουσιαστικά το 50% και θα αποκτούσαν την πλειοψηφία. Σε συνδυασμό με την πάγια θέση του για καταβολή του 30% σε κάθε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να πορευθούν με διαφορετική δυναμική.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Τζίγγερ να προχωράει σε μετωπική με όσους επιχειρούν να τον θίξουν. Είτε αυτοί προέρχονται μέσα από τον Παναθηναϊκό είτε βρίσκονται έξω απ’ αυτόν. Έχει, άλλωστε, πληροφορηθεί ότι τα φιλικά προετοιμασίας του «τριφυλλιού» θα διεξαχθούν σε πολεμική ατμόσφαιρα, ανάλογη με εκείνη που επικράτησε πέρσι τον Αύγουστο στον αγώνα με τη Λάτσιο.

Πρακτικά, βέβαια, τη στάση του δεν μπορεί να την προδικάσει κάποιος. Αν και είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί να συνδέσει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό με την ανάγκη της προσφυγής στο Πρωτοδικείο. Οι «πράσινοι» είναι οι μοναδικοί που έχουν αποφύγει την εμπλοκή της Δικαιοσύνης για τον διορισμό διοίκησης από την ημέρα που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό. Όλες οι άλλες ομάδες υποχρεώθηκαν κάποια στιγμή να καταφύγουν στο Πρωτοδικείο. Γι’ αυτό και κάποια στιγμή θα πάρει μέτρα. Εκτός και αν έως τότε η συμπεριφορά ενός μικρού τμήματος των οργανωμένων τον ωθήσει οριστικά στην έξοδο. Γιατί είναι και αυτό ένα σενάριο που παίζει δυνατά.


Σχολιάστε εδώ