Ζητήστε, σύντροφοι, ενίσχυση από τους «τροϊκανούς»…

Αγαπητοί τ. σύντροφοι
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του Κινήματος και αφού λάβατε την αρνητική μου απάντηση, αποθρασυνθήκατε εντελώς και με επιστολή σας σε μένα και σε μέλη της οικογένειάς μου επιμένετε στην καταβολή της ενίσχυσης. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι η μεγάλη δύναμη του ΠΑΣΟΚ από την ημέρα της ίδρυσής του ΗΤΑΝ η βάση του, θα διαφωνήσω όμως στο ότι παραμένει, γιατί, ναι, τα εκατομμύρια πολίτες πίστευαν στο όραμα της Αλλαγής, η νυν ηγετική ομάδα του Κινήματος όμως ξεφτίλισε αυτό το όραμα μέσα από τις μονεταριστικές της επιλογές. Δεν επικοινωνείτε με την κοινωνία;
Οι εκατοντάδες πολίτες που γράφετε ότι πιστεύουν και στηρίζουν την «προσπάθεια» του προέδρου και πρωθυπουργού της χώρας να τη σώσει από τη «χρεοκοπία», δυστυχώς, έχουν μετατραπεί σε εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις, τους οποίους γενναιόδωρα «κερνάτε» ληγμένα χημικά ανοίγοντάς τους τα κεφάλια.
Όσον αφορά τον πρόεδρο και την «παρεούλα», μάλλον τον κ. Φρίντμαν θυμίζουν και τη γνωστή πια «Σχολή του Σικάγου», των οποίων τις θεωρίες εφαρμόζουν με την «πολιτική» τους στον ελληνικό λαό, υποβάλλοντάς τον σε καθημερινό Σοκ και Δέος.
Δυστυχώς, κύριοι, στο «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» μέχρι στιγμής βιώνουμε τη βαρβαρότητα στη χειρότερή της μορφή και έχετε το θράσος να μου ζητάτε οικονομική ενίσχυση τη στιγμή που μου έχετε «κουρέψει» τις αποδοχές κατά 37%, που έχετε απολύσει από τον «πράσινο» Δήμο Ιλίου τη σύζυγό μου (προφανώς μας θεωρούσατε σίγουρους) για να προσλάβετε 60 τετραωρίτες και 60 οκταωρίτες με μπλοκάκι, τη στιγμή που δεν ξέρω αν θα πάρω σύνταξη και (ύστερα από 28 χρόνια καριέρας) πότε, αφού κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζετε το Ασφαλιστικό, κατακρεουργώντας κάθε εργασιακό κεκτημένο και μετατρέποντας τους εργαζομένους σε «κωπηλάτες σε ρωμαϊκή γαλέρα», τη στιγμή που έχετε καταργήσει κάθε έννοια του κοινωνικού κράτους, για να μην αναφερθώ σε υγεία, παιδεία κ.λπ.
Ζητήστε λοιπόν ενίσχυση από τους «τροϊκανούς»-μεσοπρόθεσμους και ό,τι άλλο προκύψει στις μελλοντικές «δόσεις» φίλους σας και επιτρέψτε μας τουλάχιστον να είμαστε αξιοπρεπείς μέσα από την εθνική αγανάκτηση και κατάθλιψη όπου η «πολιτική» σας μας οδήγησε.
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Επωνύμως, Κ. Μητρόπουλος


Σχολιάστε εδώ