Έχασε την ακοή του από «κρότου-λάμψης»

Στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο, ξυλοκοπήθηκε άγρια από μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ! Το αποτέλεσμα της βάναυσης συμπεριφοράς των ανδρών των ΜΑΤ ήταν να χάσει πλήρως την ακοή του και από τα δύο του αυτιά! Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Θα σταθεί στο πλευρό του δημοσιογράφου, που κατέστη ανάπηρος και ανήμπορος να εργαστεί στον τόσο απαιτητικό κλάδο της ενημέρωσης, και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή του αλλά και για την ανεμπόδιστη άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης από όλα τα μέλη της!

Δυστυχώς, η λίστα των δημοσιογράφων που έχουν δεχτεί επιθέσεις μεγαλώνει. Η Αγγελική Χατζηδημητρίου, δημοσιογράφος στη Χίο, περιμένει δικαιοσύνη εδώ και πέντε χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό της την ώρα του ρεπορτάζ, που της προκάλεσε αναπηρία. Στις πρόσφατες κινητοποιήσεις, έπειτα από σπρώξιμο αστυνομικού, ο Δ. Τρίμης έπεσε στο έδαφος και υπέστη τραυματισμό στο χέρι του, ενώ επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Τάσος Τέλλογλου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης.


Σχολιάστε εδώ