Ξεκίνησε το MadCy!

Το MadCy γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας του στην Κύπρο. Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα. Επί σκηνής, ήταν οι Φουρέιρα, Μαρτάκης και Onirama, ευχές από τον Σάκη Ρουβά, ένα κατάμεστο club «Red», το κέφι και η διασκέδαση να ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο και ένα σκηνικό που θύμιζε βραβεία Όσκαρ, με την είσοδο να ντύνεται με 12 μέτρα σκηνικό και 30 μέτρα κόκκινο χαλί.

Όλοι ήταν εκεί. Ορκισμένοι μουσικόφιλοι, διαφημιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο μαζί με την κοσμική αφρόκρεμα της κυπριακής society, έδωσαν το «παρών» τους στο πιο επιτυχημένο μουσικό πάρτι που έγινε ποτέ.

Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε λίγο πριν από το τέλος, όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης κάλεσε στη σκηνή την Ήβη Αδάμου για ένα εκρηκτικό ντουέτο του τραγουδιού «Together forever». Το πάρτι για το καλωσόρισμα του MadCy χαιρέτησαν ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Mad Ανδρέας Κουρής και ο διευθύνων σύμβουλος των Ειδικών Εκδόσεων Δημήτρης Λοττίδης. Και οι δύο δήλωσαν αισιόδοξοι για τη στρατηγική συνεργασία των δύο ομίλων και σίγουροι για την επιτυχία του σταθμού στην Κύπρο.


Σχολιάστε εδώ