Περιμένουν την κίνηση του Τζίγγερ στον ΠΑΟ

Αποδεικνύεται ότι Παναθηναϊκός χωρίς Βαρδινογιάννη δεν είναι… Παναθηναϊκός. Στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας τους βρίσκονται οι «πράσινοι», αλλά όλοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη και περιμένουν από τον Τζίγγερ να δώσει λύση για άλλη μια φορά. Όπως έκανε κάποτε ο θείος του Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Επί της ουσίας, δηλαδή, όπως και στο μπάσκετ η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι «το Α και το Ω» της ομάδας, έτσι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο με τους Βαρδινογιάννηδες.
Ο Τζίγγερ, πάντως, εξακολουθεί να διατηρεί τις αποστάσεις του. Περιμένει να δει τις κινήσεις των υπολοίπων μετόχων, που έταξαν τον ουρανό με τα άστρα στον κόσμο του «τριφυλλιού», αλλά τα βρόντηξαν κι έφυγαν όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια τους.
Ο Πολέμης,
ο Καλτσίδης και
ο παλιός… μνηστήρας
Ερώτημα αποτελεί και η στάση του Αδαμάντιου Πολέμη. Ο εφοπλιστής δείχνει καθημερινά το ενδιαφέρον του. Έβαλε και χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανάλογα με το ποσοστό του. Αλλά όπως έγραψε καθημερινή αθλητική εφημερίδα, όταν ο φίλος του Φιλάρετος Καλτσίδης θέλησε να αναμειχθεί στην ΠΑΕ, ο Πολέμης τον συγκράτησε.
Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία έχει την οικονομική δυνατότητα να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά ακόμα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η αγωνία του κόσμου.
Κάποιες διαρροές στην πιάτσα των παραγόντων αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες κάτι ετοιμάζουν και ορισμένοι από τους παλιούς μετόχους της ΠΑΕ.
Κάποιοι κάνουν λόγο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο, άλλοι για τον Νικόλα Πατέρα. Και οι δύο, όμως, σε όποιες κουβέντες τούς ανοίγουν φίλοι και γνωστοί, απαντούν με την ίδια φράση, ότι έκλεισε για εκείνους ο κύκλος τους στον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ