Δημοτικές Παρωδίες

QQQ Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Καμίνης από την αποκάλυψη των «Δημοτικών Παρωδιών» για τα 63.000 ευρώ που παίρνει ετησίως ο διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνόπολις ΑΕ» Κώστας Μπιτζάνης, που τυγχάνει σύζυγος της γνωστής για τις ανθελληνικές της θέσεις Μαρίας Ρεπούση, προσπάθησε να το δικαιολογήσει, λέγοντας στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πως «είναι λίγα αυτά τα λεφτά, έπρεπε να παίρνει περισσότερα»! Η δήλωση αυτή του δημάρχου προκάλεσε την οργή σχεδόν όλων των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι ανοιχτά έλεγαν ότι «έπρεπε να του δώσουμε 100.000 (στον κ. Μπιτζάνη) για να βγάλει και νέο βιβλίο η γυναίκα του».

QQQ Αληθεύει ότι σε αποθήκες του δήμου βρέθηκαν εκατοντάδες φόρμες και μπλουζάκια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 τα οποία μοιράστηκαν δεξιά και αριστερά; Το περίεργο είναι ότι τα κλειδιά τα ‘χε το δεξί χέρι του Νικήτα Κακλαμάνη, ο αόρατος δήμαρχος, όπως τον αποκαλούσαν, Σωτήρης Καρατζάς. Επειδή η υπόθεση είναι αρκούντως περίεργη, οι αρμόδιοι θα πρέπει να πουν τι ακριβώς συνέβη.

QQQ Σκληροπυρηνικός ΠΑΣΟΚος είναι ο προϊστάμενος των Αδειών Καταστημάτων Γιώργος Δημητρίου, που πήρε τη θέση του κ. Ζούνη. Παράλληλα, προϊστάμενος στο ΤΑΠ πήγε ο Δημήτρης Βαλλιάνος (από τις Παιδικές Κατασκηνώσεις), ο οποίος στήριξε μέχρι τέλους τον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων του δήμου και θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη επιλογή.

QQQ Δύο παρατάξεις στον Άγιο Δημήτριο άρχισαν να συζητούν για το ενδεχόμενο συνένωσής τους ώστε να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της πόλης αλλά και τον συνδυασμό της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου. Όπως γράφει στην τελευταία του έκδοση το πάντα σωστά ενημερωμένο «ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΦΩΣ» του Γιώργου Μαραφή (που συμπλήρωσε ήδη 39 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα της περιοχής), οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά. Το θέμα αφορά την παράταξη του πρώην δημάρχου Νίκου Λαζαρόπουλου Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση, και την αντίστοιχη του Φ. Οικονομάκου Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη.

Μετά την αρχική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο επικεφαλής, οι συζητήσεις επεκτάθηκαν και μεταξύ των άμεσων συνεργατών τους. Και σ’ αυτό το επίπεδο υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία. Από όσα έχουν γίνει γνωστά –και αν δεν μεσολαβήσει κάποιο απρόοπτο γεγονός– από το φθινόπωρο οι συζητήσεις για συνεργασία των δύο παρατάξεων θα μπουν στην τελική ευθεία. Σημειώνεται ότι το ποιος θα είναι επικεφαλής δεν έχει συζητηθεί σ’ αυτήν τη φάση.


Σχολιάστε εδώ