Μπαίνει δυνατά στο κόλπο για τον Γεωργιάδη ο Παναθηναϊκός

Η πώληση του Αλέν Μπουμσόνγκ έχει κολλήσει. Το ίδιο και η παραχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Οικονομικά η κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μοιάζει χειρότερη ακόμα και από εκείνη της ελληνικής οικονομίας. Οι μέρες, όμως, περνούν και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Και μπορεί να ακούγεται πως θα υπάρξει τον Ιούλιο πρόβλημα ακόμα και για τις καταβολές των μισθών, αλλά ο Δημήτρης Γόντικας είναι υποχρεωμένος να επισπεύσει τις ενέργειές του για την απόκτηση των παικτών που έχουν πάρει το πράσινο φως από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται ασφαλώς στην αγορά της Πορτογαλίας για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι και μπορούν να έρθουν με λίγα χρήματα. Αλλά προσωρινά λείπει η προκαταβολή που θεωρείται απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Γόντικας, πάντως, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και στην ελληνική αγορά. Το θέμα του Τάτου μοιάζει παγωμένο, καθώς φέρεται να μπήκε στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα, όμως, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο στην υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο νεαρός επιθετικός του Πανσερραϊκού αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόχους στην ελληνική αγορά, παρά το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» διατηρούν ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο των Σερραίων, αλλά αναζητούν το ρευστό για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς στα έμψυχα ανταλλάγματα υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.
Μπέρδεμα
με Λέτο, Νίνη, Λάζαρο
Παράλληλα ο Γόντικας άρχισε τις συζητήσεις με Κατσουράνη και Καραγκούνη για τη μείωση των αποδοχών τους, όπως αποκαλύψαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι δύο έμπειροι μέσοι εμφανίζονται αρνητικοί, αλλά οι υποθέσεις τους παραμένουν ανοικτές. Από κει και πέρα, όμως, οι βασικοί πονοκέφαλοι από το νυν έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού αφορούν στον Λέτο, τον Νίνη και τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Αργεντινός επιμένει ότι θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα παρά τις διερευνητικές κρούσεις από ισπανικές ομάδες. Όσο για τους δύο Έλληνες, το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι το επόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους και μπορούν να φύγουν χωρίς ανταλλάγματα. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τους πουλήσουν τώρα, επειδή παραμονεύει και ο κίνδυνος του Ολυμπιακού. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος θα κληθούν να συζητήσουν τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους. Ο πρώτος εμφανίζεται θετικός μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δύσκολα θα αποφασίσει να παραμείνει και πέμπτο χρόνο στην Παιανία.


Σχολιάστε εδώ