Αποστολικά και… άλλα

=Φίλε Δημήτρη Ρέππα, αν βρεις το αυτονόητο, κράτα μου μισό κιλό για να το σπείρω το φθινόπωρο μπας και θερίσω τον μήνα Ιούνη του χρόνου. Εγώ πάντως έχω μπόλικο αυτονόητο προς πώληση…
=Κάποιοι προσπαθούν να βαφτίσουν την αποτυχία σωτηρία…
=Σύντροφε γαλάζιε, εσύ με το πολύ διάβασμα θα πας διαβασμένος; Γιατί εμείς θα πάμε αδιάβαστοι.
=Έχει χάσει την ψυχραιμία του ο Καρατζαφέρης… Έπιασε στο στόμα του την Πηνελόπη Δέλτα για να χτυπήσει τον Σαμαρά.
=Τα πήρε όλα… κι έφυγε… μα από το χρέος δεν τελείωσε…
=Τι θα γίνουμε τώρα χωρίς Τίνα… Γιώργο μου.
=Αν δεν κάνω λάθος, ο πρωθυπουργός λέγεται… Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου.
=Κάποιο πουλάκι είπε ότι έπιασαν το Τσικό και μάλιστα μου είπε «Πάμε Στοίχημα»…
=Η μάνα είχε τον λόγο της, ο πατέρας τουλάχιστον δεν μπορούσε να τραβηχτεί…
=Πω… πω κάτι δίμετρα που έχει η Θεσσαλονίκη…
=Αγαπητέ Παύλο… Αλήθεια, με εκείνους τους φτωχούς που έπαιζαν το στοίχημα για να πάρουν ένα χαρτζιλίκι και οι αγώνες ήταν στημένοι, πώς θα κινηθείς και πώς θα δικαιωθούν; Χρειάζεται, Παύλο μου, και εδώ μια λύση, γνωρίζοντας πως έχεις ευαισθησίες.
=Το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο έχει πολιτικούς προστάτες. Ναι ή όχι… Ονόματα ρε… ονόματα…
=Ήταν κάποτε ο σύντροφος Αχιλλέας Μπέος…
=Βάρη… Βαρέων… Βαρών.
=Μπένι… Σοκ…
=Ποδο…σφαίρα… και μάλιστα νοκ άουτ.
=Κάποιοι με MEGA…LO κόλπο πάνε να κόψουν τα νήματα που βγήκαν σαν ελπίδα από τον Βαγγέλη.
=Τόσο μίσος, Γιάννη μου, για τον Βαγγέλη, πριν καν διαβάσει το Μεσοπρόθεσμο, άραγε γιατί; Μήπως το θέμα είναι άλλο; Και αν ναι, ποιο;
=Επιτέλους στον αθλητισμό μπαίνει κάποια μικρή, μα μικρή, τάξη. Ώρα και για τα άλλα ζητήματα του αθλητισμού.
=Δεν έχει τον Μπέο του ο άνθρωπος.
=Καβάλα το στημένο το κόλπο γύρισα.
=Αν τα χειροκροτήματα που εισέπραξε ο Βενιζέλος προχθές στη Βουλή ήταν και εισπράξεις για το ταμείο του κράτους, τότε αισιοδοξούμε…
=Ωραίο το κόλπο με την ενότητα… Βαγγέλη μου. Λες λοιπόν στην κ. Μέρκελ, στον Γιούνκερ να ψηφίζουν και αυτοί με ενότητα τα δάνεια που μας δίνουν; Γιατί, από ό,τι γνωρίζεις –και γνωρίζεις καλά– και εκεί πολλοί διαφωνούν και καλά κάνουν και διαφωνούν.
=Θέλετε να κάνουμε μια πλάκα στην Ευρώπη-ΝΑΤΟ; Να πούμε ότι αν δεν έχουν ενότητα και δεν ψηφίσουν να μας δώσουν όλοι μαζί την 5η δόση να μην τη δεχτούμε με τίποτα.
=Πριν διαβάσει τα μέτρα ο Βαγγέλης, που η αλήθεια να λέγεται, δεν ξέρω αν πρόλαβε να τα διαβάσει, ο Νίκος άρχισε να τα ψάλλει έτσι, χωρίς πρόγραμμα και λογική και με έντονο τρόπο, και στους 16, λες και φταίνε για τα μέτρα που έβαλε η παρέα των τενιστών στον κοσμάκη… Έλεος με αυτά τα μπαλάκια του τένις…

=Όταν είσαι βουλευτής, είσαι αντιμνημονιακός, όταν γίνεις υπουργός δεν είσαι. Πού είναι το παράξενο, ρε σύντροφοι; Υπάρχουν υπουργοί αντί; Φυσικά όχι. Πάντως οι νέοι υπουργάδες είναι βέροι Ελληνάρες. Δεν χρειάζεται DNA για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις τους.
=Σπάστε πλάκα, σε λίγο καιρό το κίνημα των πρώην υπουργών θα κάνει επιστολή αντιμνημονιακή…
=Πάντως η Λούκα ζώνεται άρματα… και τον στρατό μαζεύει…
=Γιώργο, δεν λες στον Πάγκαλο κάτι, αντί να λέει ότι μαζί τα φάγαμε, να κοιτάζει μήπως φάει το χρέος, λόγω κιλών μαζί με τον Βαγγέλη, μπας και ξεχρεώσουμε;
=ALPHA ALPHA δικαίωση για τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, έτσι για να πέσουν τα Αυτιά ορισμένων Βλάχων με Ντ(ρ)αγιάσκα…
Ανδρέας ο Πρωτόκλητος
=Ποιος ήταν αιτία και αφορμή για να φαγωθεί η Άννα Νταλάρα; Και μην πει κανείς η Υπατία, γιατί δεν είναι αυτή η αιτία. Κάποιοι έβαλαν βέτο -και μάλιστα χοντρό βέτο- για μια υφυπουργό που τουλάχιστον τολμούσε και δεν κρυβόταν.
=Ο φίλος μου ο Χρήστος, που είναι στο διπλανό γραφείο, έχει δίκιο που μου το είπε.
=Παντελή μου, θα φορολογήσεις τα REPOS; Έτσι, για την Ιστορία ρωτάω.
=Το ΕΣΠΑ ξεκινά από την Πάτρα και μάλιστα με πιλότο το σοβαρό έργο του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα. Προχθές παρουσίασε σε όλους τους φορείς το ΕΣΠΑ και τα μπράβο περίσσεψαν. Ο Απόστολος πρωτοπορεί και ας τον μιμηθούν και οι άλλοι και πάνω από όλα ο υπουργός του ΕΣΠΑ.
=Ο Βαγγέλης ετοιμάζει αλλαγές σε όλους τους τομείς… Από γενικούς ειδικούς ΣΔΟΕ κ.λπ. βολεμένα παιδιά της ανυπαρξίας και των σκληρών εκφράσεων.
=Αυτόν τον Μόσιαλο τον βλέπω να φεύγει νύχτα… μα μαύρα μεσάνυχτα.
=Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Θα σερβίρεται από τον Ευάγγελο στην Κυβερνητική Επιτροπή.
=Γιάννη πας εκεί και εκεί τελείωσε και η κουβέντα. Τα υπόλοιπα προσεχώς…
=Πάντως στην ΚΟ της ΝΔ βασιλεύει το μπάχαλο. Αν δεν το δει σύντομα ο Αντώνης, θα πάθει μεγάλο κάζο…
=Ο Βαγγέλης ενέπνευσε ελπίδα, σιγουριά, αυτοπεποίθηση, σεβασμό, μα πάνω απ’ όλα αποδοχή οικουμενική στη Βουλή.
=Να το βάλουν ερώτημα οι δημοσκόποι και να απαντήσει ο κόσμος. Αν, λέω αν, ο Βαγγέλης ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πώς θα συμπεριφερόταν το εκλογικό σώμα; Έτσι, για το γαμώτο της Ιστορίας.
=Καλά, εκεί στο ΣτΕ δεν βλέπουν ότι το Μνημόνιο είναι αντι… Συνταγμα-τικό. Αγνοούν την πραγματικότητα με την τυπολατρία… Σύνταγμα, βρε, Σύνταγμα.
=Ο Βαγγέλης δεν είναι ούτε Ιφιγένεια ούτε Κασσάνδρα ούτε Μήδεια ούτε Μέγας Αλέξανδρος. Είναι η Αριάδνη και κρατά τον μίτο της εξόδου από τον λαβύρινθο της ελληνικής οικονομίας.
=Να ‘ταν η ζήλια ψώρα… κύριε Πάγκαλε, ε; Τότε θα γέμιζε όλη η χώρα. Το καταλάβαμε, το καταλάβαμε πόσο νιώθετε ριγμένος και σας ανεβαίνει η πίεση και λέτε ό,τι σας κατέβει στον εγκέφαλό σας.
=Θα ήθελα να είμαι στην πρώτη Κυβερνητική Επιτροπή και να λέει ο Βαγγέλης στον Γιάννη, στον Γιώργο, στην Άννα, στον Ανδρέα. Ωραία τα λέτε, αλλά λεφτά δεν υπάρχουν. Έτσι, ρε αδελφέ, για το χάζι…
=Τι είναι το Facebook και οι προσωπικές σελίδες για τους νέους υπουργούς του Γιώργου… Απλώς ανταλλαγή απόψεων με τους φίλους τους… Αυτά λέω και εγώ, ανταλλαγή. Ανταλλαγή… και ο νοών νοείτω…


Σχολιάστε εδώ